Stoiximan Super League

«Ξεχάστε το…»

«…Δεν πωλείται»! Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο δειυθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου στον μάνατζέρ του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος ιταλικής ομάδας για την απόκτησή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ο Αρνε Φρίντριχ της Χέρτα προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους για την άμυνα.

«…Δεν πωλείται»! Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο Κώστας Αντωνίου στον μάνατζέρ του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος ιταλικής ομάδας για την απόκτησή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, φρόντισε, όμως, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας να του κόψει την όρεξη. «Είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους στηριζόμαστε για τη νέα σεζόν και δεν παραχωρείται», τόνισε στον ιταλό μάνατζερ, αποκλείοντας έτσι κάθε πιθανότητα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Φερνάντο Κοσεντίνο είχε επικοινωνήσει με τον Κώστα Αντωνίου για να τον ενημερώσει ότι θα επισκεπτόταν την Αθήνα και να έχει συζητήσεις με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του τριφυλλιού για τον Λέτο αλλά και τον Παλέτα.

«Ο Λέτο είναι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Μου λέει ότι βρήκε τον εαυτό του ότι είναι ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του επιφυλάξατε και ότι θέλει να μείνει και τον επόμενο χρόνο σ’ εσάς για να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Κοσεντίνο στον Κώστα Αντωνίου.

Στη συνέχεια μετέφερε την πρόταση ιταλικής ομάδας, εισπράττοντας την αρνητική απάντηση.

Για τον Παλέτα, ο οποίος ήταν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ο Κοσεντίνο μετέφερε στον Κώστα Αντωνίου ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Πάρμα.

«Το θέμα σταματάει εδώ»

Ο Φερνάντο Κοσεντίνο μίλησε στη SPORTDAY για το θέμα και ξεκαθάρισε ότι εφόσον «η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τότε όλα σταματούν εδώ».

Επαφή με Φρίντριχ, - Προτάθηκε ο Μπενίτες

Ο 31χρονος αρχηγός της Χέρτα, Άρνε Φρίντριχ, αλλά και ο 29χρονος αριστεροπόδαρος μέσος της Εστουδιάντες, Μπενίτες προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό.
Για τον Γερμανό αμυντικό, υπάρχουν πληροφορίες ότι άνθρωπος του τριφυλλιού είχε διευρευνητική επαφή μαζί του ο οποίος δεν δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι. Το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2012…
Τον 29χρονο αριστεροπόδαρο μέσο της Εστουδιάντες, Μπενίτες πρότεινε ένας μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρακολουθεί τον παίκτη. Πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση, βασικό παίκτη στην ομάδα του, που θέλει να τον πουλήσει τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x