Ευγενία Κουντούρη

Εχει άδικο ο Μαρινάκης;

Ενοχλήθηκαν λέει στην ΠΑΕ με την χθεσινή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και εγώ θα ρωτήσω» Γιατί; Εχει άδικο; Εδώ και τρεις ημέρες μου δίνεται η αίσθηση πως παίζεται ένα άσχημο παιχνίδι στην πλάτη του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και η χθεσινή δήλωση του γνωστού εφοπλιστή κατά την άποψη μου είναι μία καλή ευκαιρία να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι πραγματικές προθέσεις όλων πόσων ενδιαφέρονται για την ομάδα.

Ενοχλήθηκαν λέει στην ΠΑΕ με την χθεσινή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και εγώ θα ρωτήσω» Γιατί; Εχει άδικο; Εδώ και τρεις ημέρες μου δίνεται η αίσθηση πως παίζεται ένα άσχημο παιχνίδι στην πλάτη του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και η χθεσινή δήλωση του γνωστού εφοπλιστή κατά την άποψη μου είναι μία καλή ευκαιρία να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι πραγματικές προθέσεις όλων πόσων ενδιαφέρονται για την ομάδα. Ο Μαρινάκης λοιπόν είπε πως θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα, όχι όμως για να πληρώσει τα χρέη της, αλλά για να την δυναμώσει.

Γιατί ενοχλήθηκαν στον Ολυμπιακό από την δήλωση του αυτή; Δικαίωμα του είναι. Όπως ήταν δικαίωμα του Κόκκαλη να πει (όχι όμως δημόσια) ότι κουράστηκε, πως δεν έχει σκοπό να ξαναβάλει ούτε ευρώ σε αυτή την ομάδα και πως για να την αφήσει στα χέρια κάποιου άλλου πρέπει αυτός ο άλλος να του δώσει ένα Χ ποσό, να καλύψει και τα χρέη που υπάρχουν και μετά να βάλει όσα χρειάζονται για φέρει προπονητή και παίκτες και να την χτίσει από την αρχή.

Δικαίωμα του Κόκκαλη να ζητάει 100, 200 ή 300 εκατομμύρια ευρώ, δικαίωμα και του Μαρινάκη να του λέει «αν δεν μπορείς άλλο, σήκω φύγει και άσε εμάς που θέλουμε να βάλουμε λεφτά για να την χτίσουμε από την αρχή». Η ιστορία θα κρίνει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ο κόσμος πάντως αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Να παρακολουθεί και να περιμένει τις εξελίξεις. Οι φίλοι των Πειραιωτών πάντως δεν ενδιαφέρονται για τα χρέη. Δεν τα δημιούργησαν αυτοί άλλωστε. Αυτοί τόσα χρόνια ήταν οι καλύτεροι πελάτες. Ακολουθούσαν την ομάδα, πλήρωναν για να αγοράζουν τα «προϊόντα» της και την στήριζαν.

Εκαναν το χρέος τους ως καλοί «πελάτες». Και στο φινάλε η δημόσια τοποθέτηση του Μαρινάκη είναι μια καλή ευκαιρία να βγει να μιλήσει δημόσια και ο Κόκκαλης. Μόνο και μόνο γι’ αυτό εγώ προσωπικά πολύ χαίρομαι που βγήκε και μίλησε δημόσια ο γνωστός εφοπλιστής.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x