Ευγενία Κουντούρη

Να αφήσουν τις… έξυπνες βόμβες

Σωστά ξεκινάει ο Κόκκαλης που φαίνεται πως έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σαφώς μία καλή αρχή. Το έχω πει όμως και στο παρελθόν και θα επιμείνω. ΜΟΝΟ ο Βαλβέρδε δεν φτάνει για να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός ομάδα.

Σωστά ξεκινάει ο Κόκκαλης που φαίνεται πως έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σαφώς μία καλή αρχή. Το έχω πει όμως και στο παρελθόν και θα επιμείνω. ΜΟΝΟ ο Βαλβέρδε δεν φτάνει για να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός ομάδα. Ο Μουρίνιο να ερχόταν με το υπάρχον ρόστερ, δεν θα έβγαινε ούτε 5ος στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό που χρειάζεται είναι μεταγραφές. Πολλές και καλές μεταγραφές. Πιστεύω πως μέχρι τις 14 Ιουνίου δεν θα ανακοινωθεί καμία, πέρα ίσως από του νεαρού Παπάζογλου του Πανσερραϊκού.

Θα ανακοινωθεί ο Βαλβέρδε και μετά θα αρχίσουν να πέφτουν οι… βόμβες. Δυστυχώς τα μηνύματα δεν είναι θετικά. Όταν διαβάζετε στα ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός θα «κινηθεί έξυπνα» πως οι μεταγραφές θα είναι «ουσίας και όχι εντυπωσιασμού» και άλλα τέτοια να ξέρετε πως αυτό σημαίνει: « Δεν υπάρχουν λεφτά. Δανεικοί και ελεύθεροι». Αυτή είναι η ουσία. Τώρα πως ο Ολυμπιακός, στην κατάσταση που βρίσκεται θα καταφέρει να ορθοποδήσει χωρίς καλές μεταγραφές, αυτό, προσωπικά, δεν το ξέρω. Ας ελπίσουμε ότι ξέρουν οι διοικούντες.

Η αλήθεια όμως είναι πως όλοι οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν πως θα βρεθούν λεφτά. Πως; Αν, την τελευταία στιγμή δώσουν οι Αγγελόπουλοι 10-15 εκατομμύρια και αγοράσουν ένα μικρό πακέτο μετοχών. Γιατί ο Κόκκαλης ξεκαθάρισε πως δεν έχει διάθεση να ανοίξει το πορτοφόλι του. Δικαίωμα του. Γούστο του και καπέλο του. Κουράστηκε να δίνει. Κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει να χαλάει χρήματα για την ομάδα. Θα πρέπει όμως να ξέρει πως ο ερχομός του Βαλβέρδε (εάν τελικά συμφωνήσει) δεν πρόκειται να ρίξει στάχτη στα μάτια των οπαδών. Παίκτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ποδοσφαιριστές με ποιότητα και βιογραφικό.

Χωρίς παίκτες, δεν γίνεται να χτιστεί η ομάδα. Ας αφήσουν λοιπόν τις... έξυπνες βόμβες και την οικονομική κρίση.

Υ.Γ. Από όλα τα συμβόλαια που έληγαν το μόνο που θα έπρεπε να ανανεωθεί ήταν αυτό του Ζεβλάκοφ. Και ο Πολωνός ήταν ο πρώτος που έφυγε. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών…

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x