Ευγενία Κουντούρη

Τώρα τρέχουμε…

Πάει λοιπόν ο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός δήλωσε πως για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να δεχτεί την «πολύ καλή πρόταση» του Ολυμπιακού και έτσι οι Πειραιώτες πάνε για άλλα. Ξέρω πως έχετε πολλά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα πως είναι δυνατόν να έγινε το ταξίδι του Χρυσικόπουλου, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό το «προσωπικό θέμα» του Ερνέστο είναι αξεπέραστο. Δυστυχώς δεν θα σας απαντήσω.

Πάει λοιπόν ο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός δήλωσε πως για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να δεχτεί την «πολύ καλή πρόταση» του Ολυμπιακού και έτσι οι Πειραιώτες πάνε για άλλα. Ξέρω πως έχετε πολλά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα πως είναι δυνατόν να έγινε το ταξίδι του Χρυσικόπουλου, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό το «προσωπικό θέμα» του Ερνέστο είναι αξεπέραστο. Δυστυχώς δεν θα σας απαντήσω. Ο κυρ Γιάννης λέει πως πίστευε ότι θα του αλλάξει γνώμη. Ας κρατήσουμε λοιπόν τα λόγια του και ας περάσουμε στο τι γίνεται τώρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία λίστα με αξιόλογους τεχνικούς. Οι περισσότεροι μάλιστα είναι από την Ιβηρική Χερσόνησο. Εφόσον είναι αποφασισμένοι να δώσουν σε έναν προπονητή το «ιδανικό πρότζεκτ» για να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα, νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί όλοι να έχουν … προσωπικά προβλήματα. Σωστά; Οπότε κάποιος από τους προπονητές της λίστας θα πει «ναι» και θα έρθει στον Πειραιά. Γιατί εάν δεν βρεθεί άλλος τεχνικός να εκτιμήσει αυτό το … πρότζεκτ, τότε είτε δεν θα του γίνει η ίδια πρόταση που έγινε στον Βαλβέρδε (δεν βρίσκω κανένα λόγο) ή το… πρότζεκτ δεν είναι τελικά και τόσο «ιδανικό».

Εγώ πιστεύω πάντως πως θα έρθει καλός προπονητής. Γιατί δεν τον «παίρνει» τον Ολυμπιακό να μην φέρει καλό προπονητή. Γιατί θα πρέπει να κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι για να καθησυχάσουν τον κόσμο που βλέπει μόλις 12 ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία να υπάρχει χάος στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα έρθει λοιπόν ένας καλός τεχνικός. Δεν γίνεται να μην έρθει.

Υ.Γ. Εκτιμώ πολύ τον Αλέκο Αλεξανδρή, όμως δεν νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Κακό στον εαυτό του θα κάνει και κατά συνέπεια στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x