Μουντιάλ 2010

«Γύρνα πίσω Κατσουράνη…»

Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Κώστα Κατσουράνη σε θέση λίμπερο στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Νότιο Κορέα εξετάζει ο Ότο Ρεχάγκελ. Μάλλον απίθανο να προλάβει ο Μόρας. Ποια τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού για το πρώτο παιχνίδι. Έτοιμοι οι Παρκ.

Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Κώστα Κατσουράνη σε θέση λίμπερο στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Νότιο Κορέα εξετάζει ο Ότο Ρεχάγκελ.

Αποστολή στη Νότιο Αφρική για τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr, Σωτήρης Ταμπάκος

Ο Βαγγέλης Μόρας εξακολουθεί να πονά στη γάμπα, έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει και πιθανή υποτροπή στον τραυματισμό του στόπερ της Μπολόνια, συνεπώς έχει αρχίσει να αναζητεί άλλες λύσεις.

Στο χθεσινό δίτερμα χρησιμοποίησε τον Κώστα Κατσουράνη σε ρόλο «σκούπας» στην άμυνα, μία θέση στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις στο παρελθόν, σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, ο άσος του Παναθηναϊκού. Σε αυτή την περίπτωση, τη θέση του στα χαφ, δίπλα στον Γιώργο Καραγκούνη, θα πάρει ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο «Herr Otto» φαίνεται πως καταλήγει στο 3-5-2 για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ αν επιλεγεί ο Κατσουράνης ως λίμπερο, θα πλαισιώνεται από δύο στόπερ, τον Κυργιάκο και τον Παπασταθόπουλο (αουτσάιντερ ο Αβρ. Παπαδόπουλος). Ο Τοροσίδης θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Βύντρα έχει τον πρώτο λόγο για το δεξί έναντι του Σεϊταρίδη. Καραγκούνης και Τζιόλης θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ Χαριστέας, Σαμαράς κι ένας από τους Γκέκα ή Σαλπιγγίδη θα απαρτίζουν την επιθετική τριπλέτα.

Έτοιμοι οι… Παρκ

Ο Γι Σουνγκ Παρκ και ο Τσου Γιουνγκ Παρκ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους στον δικέφαλο και την ωμοπλάτη αντίστοιχα και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι δύο μεσοεπιθετικοί, της Μαν. Γιουνάιτεντ και της Μονακό αντίστοιχα, θα πάρουν θέση στο 4-2-3-1 με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Γιουνγκ-Μου Χουχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x