Εθνική Ελλάδος by Vodafone

Μια νίκη, ένα γκολ, κάτι…

Κανείς δεν έχει σταματήσει να εμπιστεύεται την Εθνική Ελλάδος. Κανείς δεν έχει ξεχάσει όλα όσα έχει προσφέρει αυτή η ομάδα. Όλοι, όμως, έχουν απαιτήσεις και περιμένουν κάτι καλό στον αποψινό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, NΕΤ) δεύτερο αγώνα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής με αντίπαλο τη Νιγηρία. Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος.

Κανείς δεν έχει σταματήσει να εμπιστεύεται την Εθνική Ελλάδος. Κανείς δεν έχει ξεχάσει όλα όσα έχει προσφέρει αυτή η ομάδα. Όλοι, όμως, έχουν απαιτήσεις και περιμένουν κάτι καλό στον αποψινό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, NΕΤ) δεύτερο αγώνα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής με αντίπαλο τη Νιγηρία. Με νίκη, η «γαλανόλευκη» διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Σε περίπτωση ήττας, όμως, το όνειρο σβήνει. Με 3-4-3 και πολλά νέα πρόσωπα θα παρατάξει την ομάδα ο Ότο Ρεχάγκελ.

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής απογοήτευσε τους πάντες. Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακοί απέναντι στη Νότιο Κορέα, ηττήθηκαν με 2-0 και τις ημέρες μετά το ματς της πρεμιέρας ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Όλα, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και οι διεθνείς μας έχουν επικεντρωθεί στο αποψινό ματς με τη Νιγηρία. Στόχος της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ μια καλή εμφάνιση και στη συνέχεια ότι βγει. Η «γαλανόλευκη» κυνηγάει το πρώτο της γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από τέσσερα παιχνίδια και ταυτόχρονα τους πρώτους της βαθμούς.

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 3-4-3 και αρκετά νέα πρόσωπα. Η τριάδα στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει και θα υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα. Ο Κυργιάκος, ο Παπασταθόπουλος και ο Σαλπιγγίδης. Η επιστροφή των δύο πρώτων δίνει εγγυήσεις για καλύτερη λειτουργία της άμυνας και ο τρίτος θα βοηθήσει επιθετικά. Αυξημένες οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x