Λόγια στον... αέρα

Το Μουντιάλ του UNDER και των εκπλήξεων, καλά κρατεί!

Ζούμε τη ροή ενός ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ Μουντιάλ! Ενός Μουντιάλ όπου η Αλγερία και οι ΗΠΑ κρατούν στο «χ» την Αγγλία, το Μεξικό νικάει για… πλάκα 2-0 τη Γαλλία, η Γιουγκοσλαβία γονατίζει (1-0) τους Γερμανούς, Ιαπωνία και Δανία κερδίζουν το Καμερούν σε όμιλο όπου φερόταν ως φαβορί πίσω από τους Ολλανδούς, αλλά ήδη… αποκλείστηκε..

Ζούμε τη ροή ενός ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ Μουντιάλ!

Ενός Μουντιάλ όπου η Αλγερία και οι ΗΠΑ κρατούν στο «χ» την Αγγλία, το Μεξικό νικάει για… πλάκα 2-0 τη Γαλλία, η Γιουγκοσλαβία γονατίζει (1-0) τους Γερμανούς, Ιαπωνία και Δανία κερδίζουν το Καμερούν σε όμιλο όπου φερόταν ως φαβορί πίσω από τους Ολλανδούς, αλλά ήδη… αποκλείστηκε, και τέλος το Μουντιάλ όπου η Ελβετία κερδίζει το ένα από τα μεγάλα φαβορί, την Ισπανία (1-0) και η… Νέα Ζηλανδία φέρνει «χ» με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία (1-1)!!!

ΧΑΜΟΣ ή και ΧΑΟΣ!

Υπό την αδιάκοπη βουβουζελο- φασαρία, που δημιουργεί ατμόσφαιρα… ειδικών συνθηκών, με πολλούς ποδοσφαιριστές να διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν καν να… συνεννοηθούν μεσ’ το γήπεδο, αφού είναι αδύνατον να συνομιλήσουν και να ακούσει ο ένας τον άλλον, κι με μια άκρως περίεργη… και ΤΡΕΛΗ μπάλα, τη JABULANI, που – κατά τα λεγόμενα των ποδοσφαιριστών και κυρίως των γκολκήπερς- πηγαίνει ΟΠΩΣ θέλει και… ΟΠΟΥ θέλει, οι προβλέψεις φαντάζουν απίθανες. Εξ’ ου και το ότι έχει… ξεχειλίσει ο «κουβάς» από τα απρόσμενα αποτελέσματα. Το μόνο που δείχνει ζηλευτή-πιστότητα, ως πoντάρισμα, είναι το UNDER! Με 21 στα 28 παιχνίδια (ως τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, αμέσως μετά το Βραζιλία- Ακτή) να έχουν από το «0» έως «2» γκολ!!!

Πάμε, όμως, να δούμε την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, όμιλο- όμιλο.

Στον 1ο, Ουρουγουάη και Μεξικό, με 4 βαθμούς ήδη, έχοντας Γαλλία και Ν. Αφρική στον 1(!!!), με «χ» στο μεταξύ τους ματς (22/6) περνούν, αφήνοντας το… φαβορί (τρομάρα της) του ομίλου, Γαλλία, και τη διοργανώτρια, ΕΞΩ!

Στον 2ο όμιλο, τα… ξέρετε. Τι θέλουμε; Τουλάχιστον «x» εμείς και νικητής Νιγηρία με τη Ν. Κορέα… Ζητάμε πολλά; Με όσα έχουμε δει ως τώρα, όχι!

Στον 3ο όμιλο, η Αγγλία περνάει σίγουρα ΜΟΝΟΝ αν νικήσει την πρωτοπόρο του ομίλου, Σλοβενία, κάτι που αν γίνει, πιθανότατα θα αφήσει έξω τη Σλοβενία, αρκεί να υπάρξει νικητής στο ΗΠΑ-Αλγερία. Ακόμη είναι ΟΛΟΙ στο κόλπο (π.χ. με νίκες Σλοβενίας και Αλγερίας, περνούν οι δυο τους!)

Στον 4ο όμιλο; ΧΑΜΟΣ! Η Γκάνα (4 ) και η Γερμανία (3) παίζουν μεταξύ τους, την ώρα που η Σερβία (3 βαθμοί) ονειρεύονται νίκη- πρόκριση με την Αυστραλία. Μπράβο στους πλάβι, για το 1-0 επί των Γερμανών, λίγο μετά την τέσσαρα των τελευταίων επί της Αυστραλίας.

Στον 5ο όμιλο, η Ολλανδία πέρασε ήδη (2/2, 3-0 γκολ και 6 βαθμούς), ενώ ήδη αποκλείστηκε το Καμερούν! Στο Δανία (3 βαθμοί) – Ιαπωνία (3 βαθμοί) κρίνονται ΟΛΑ, με το «x» να βολεύει τους Ιάπωνες (σ,σ 1-1 γκολ avarege, με 2-3 των Δανών).

Στον 6ο όμιλο, Η Ιταλία περνάει ΜΟΝΟ με νίκη επί της Σλοβακίας, στις 24 του μήνα. Η Παραγουάη (4 βαθμοί) είναι το φαβορί, ενώ Σλοβακία (1 βαθμός) και Ν. Ζηλανδία (2 βαθμοί) πάει για το… θαύμα : Να αφήσουν έξω τους άλλους δύο ταυτόχρονα!

Στον 7ο, η… παρέλαση της Σελεσάο, καλά κρατεί! Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοικτά, μετά το 0-0 Ακτής- Πορτογαλίας. Κόντρα στη Β. Κορέα θέλουν και οι δύο νίκες, με τη μεγαλύτερη διαφορά σκορ, ενώ αν η Πορτογαλία πάρει βαθμό από τη Βραζιλία, γίνεται φαβορί.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, τα πράγματα δείχνουν ΔΥΣΚΟΛΑ για την Ισπανία, όμως πιστεύω ότι μπορεί το "2/2", με Χιλή και Ονδούρα. Παραταύτα, η Χιλή έδειξε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ομάδα και η Ελβετία πολύ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ.

Υ.Γ Το ωραιότερο στιγμιότυπο που είδα ως τώρα; Τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να παίζει… βουβουζέλα, με τη μύτη του Βιτσέντζο Ιακουίντα! Εξαιρετικό χιούμορ, σε πλήρη ταύτιση με τον… ήχο του Μουντιάλ!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x