Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: «Περιμένουμε το φυσιολογικό, να δικαιωθούμε»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της προσεχούς Πέμπτης οπότε και θα κριθεί η αδειοδότηση ή μη του Ηρακλή για το νέο πρωτάθλημα, παραχώρησε την Τρίτη 22/6 η οικογένεια του «γηραιού», με παρόντες τη διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη. Οι άνθρωποι του Ηρακλή ζήτησαν ισονομία, έστειλαν μηνύματα στους… φίλους τους στη Βοιωτία και στην Κρήτη και αναφέρθηκαν αναλυτικά στα στοιχεία που τους ζήτησε η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης.

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της προσεχούς Πέμπτης οπότε και θα κριθεί η αδειοδότηση ή μη του Ηρακλή για το νέο πρωτάθλημα, παραχώρησε την Τρίτη 22/6 η οικογένεια του «γηραιού», με παρόντες τη διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη. Οι άνθρωποι του Ηρακλή ζήτησαν ισονομία, έστειλαν μηνύματα στους… φίλους τους στη Βοιωτία και στην Κρήτη και αναφέρθηκαν αναλυτικά στα στοιχεία που τους ζήτησε η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Γιάννης Τάκης, που ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πρόκειται περί μιας κακόγουστης φάρσας στην οποία κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλο τρόπο να διασφαλίσουμε την αλήθεια και παρότι είναι παράτυπο να παραθέσουμε χαρτιά, πρέπει κάτι να κάνουμε για να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας και τη νοημοσύνη. Η πιθανολογούμενη απόφαση είναι την Πέμπτη, όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, μπορεί τη φορά αυτή να μας ζητήσουν πιστοποιητικό χρώματος και αίματος».

Αναφορικά με τα στοιχεία που ζητήθηκαν, ο κ. Τάκης σημείωσε:

«Ζητήθηκε η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που είχαμε δώσει και την πρώτη φορά, αλλά ίσως δεν πρόλαβαν να τη διαβάσουν, ίσως δεν ήταν τόσο καθαρή η φωτοτυπία. Ζητήθηκαν πρωτότυπα παραστατικά πληρωμής σε Ντιέ, Ντάλα Μπόνα, Κοβαλέφσκι, καθώς τώρα… χάσαμε τον Μπιλίσκοφ. Χθες δώσαμε στη δημοσιότητα την υπογραφή του Ντάλα Μπόνα που επιβεβαίωσε ότι έχει πληρωθεί, θα δώσουμε και τα χαρτιά αυτά, όπως και όλα τα αποδεικτικά πληρωμής.

Περνάμε και στον Ντιέ που αποτελεί πολύ μεγάλη ιστορία. Δικηγόρος του συγκεκριμένου κυρίου είναι ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης που μας παραχώρησε έγγραφο με το γνήσιο της υπογραφής, το οποίο βεβαιώνει ότι εισέπραξε το ποσό των 40.000 ευρώ που υπερκαλύπτει τις δεδουλευμένες αποδοχές. Υπάρχει και εξουσιοδότηση από τον Κοβαλέφσκι, ο οποίος σήμερα δήλωσε πως στις 31/3 έλαβε 60.000 ευρώ, ποσό το οποίο υπερκαλύπτει τις δεδουλευμένες αποδοχές.

Ας ενημερώσουμε λοιπόν τους συμπαθείς φίλους μας στη Βοιωτία ότι ζητήσαμε από τη ΦΙΦΑ και έχουμε στα χέρια μας την επιβεβαίωση πως έχουν πληρωθεί 136.000 ευρώ στον Μπιλίσκοφ με βάση τη συμφωνία που υπήρχε. Εκτός από αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων μας ζητάει το ΙΚΑ και την εφορία που μας είχαν ζητηθεί ξανά, όπως και την ασφαλιστική ενημερότητα που θα τους ξαναδώσουμε. Αυτά είναι μέρος του φακέλου, ό,τι και να μας ζητήσουν θα το στείλουμε, τα έχουμε όλα. Δεν έχουμε άλλο τρόπο να διασφαλίσουμε αυτό που λέμε, αλλά ό,τι μας ζητήθηκε, προσκομίστηκε στην Επιτροπή.

Αυτό που μας ζητούν σχετικά με τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ είναι πραγματικά γελοίο, είναι πράγματα που δεν έχουν ζητηθεί ποτέ, μα ποτέ σε άλλη ομάδα. Είναι σαν να αμφισβητείται ευθέως ο ορκωτός ελεγκτής. Μερικά από τα έγγραφα που μας ζητούν υπήρχαν εξαρχής, υπάρχουν βέβαια και κάποια καινούρια, όμως εμάς μας εξετάζουν μέχρι και σήμερα, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που εξετάζονται μέχρι τις 31/12/2009.

Το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία. Ας δείξει και ο ΟΦΗ τα χαρτιά του. Όλοι διαβάζουμε ότι μέχρι 10/6 τρεις παίκτες του ήταν απλήρωτοι, αλλά πριν πέντε μέρες ο ΟΦΗ πήρε την άδεια και εμείς είμαστε εδώ να συζητάμε και πάλι για τα ίδια και τα ίδια. Εκεί που η πολιτική ηγεσία ήταν μακριά και σεβόταν το αυτοδιοίκητο, ξαφνικά την Παρασκευή το αυτοδιοίκητο… πέταξε. Η επιτροπή στοχοποιεί ξεκάθαρα το σωματείο μας, αλλά εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε και να φοβηθούμε τίποτα, αυτή είναι η ασπίδα μας
».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνει κανείς για ποιο λόγο δεν μας παραδόθηκαν ακόμη τα πρακτικά της συνεδρίασης, καθώς εκεί αποδεικνύεται πως στην ακροαματική διαδικασία ζητήσαμε επτά φορές να μας ενημερώσουν αν υπάρχει κάποιο κενό, ούτως ώστε να προβούμε σε διευκρίνιση. Ένα μήνα τώρα ταλαιπωρούνται οι φίλαθλοι και η ΠΑΕ Ηρακλής, με την κατάσταση να έχει δημιουργήσει κακό κλίμα στον κόσμο της ομάδας μας. Ξαφνικά εμφανίζονται δημοσιεύματα πως έχουμε προβλήματα με τον Λεβαδειακό, τον ΟΦΗ, εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα μ’ αυτούς, ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας. Δεν είναι δυνατόν ό,τι κερδίζουμε στα γήπεδα, να το χάνουμε στους διαδρόμους».

Σχετικά με νεότερη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί σε ξενοδοχείο των Αθηνών απέναντι(!) από τη Βουλή, ο κ. Τάκης επεσήμανε:

«Από τη στιγμή που θέλει να παίζει μπάλα και η Βουλή, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε. Στείλαμε σε όλους τους βουλευτές πρόσκληση να παρευρεθούν στην αυριανή συνέντευξη Τύπου, όπου θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με σήμερα και την Πέμπτη μαζί με τους φιλάθλους θα περιμένουμε το φυσιολογικό, να δικαιωθούμε».

Στις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Ντίνος Γωγάκος:

«Πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχει τόσο άριστη συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Αν γινόταν αυτό στο παρελθόν, δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φορείς της πόλης που έστειλαν τη συμπαράσταση τους, αλλά κι αυτούς που δεν έστειλαν, όμως θεωρώ πως όλοι πρέπει να σέβονται τη δικαιοσύνη. Έμεινα έκπληκτος από την πρόταση του γ.γ.Α. να παραχωρήσουμε τα 60 στρέμματα που έχουμε στη Μίκρα για να διασφαλίσουμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου!

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι κοντά μας, γιατί πήραν το σταυρό του Ηρακλή και τον ανέβασαν στο Γολγοθά. Εμείς είμαστε ο Χριστός και θέλουμε δικαιοσύνη. Χθες το βράδυ, ευτυχώς σε συνεργασία με τον στρατηγό της αστυνομίας, προλάβαμε τα χειρότερα και δεν καταστράφηκε η περιουσία του Ηρακλή. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε καταστροφές για να αποδείξουμε το δίκαιο που έχουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x