Μουντιάλ 2010

Live: Γερμανία-Αγγλία 4-1 (Τελικό)

Μια καταιγιστική Γερμανία έπιασε… αιχμάλωτη την Αγγλία και σαρώνοντάς την με 4-1, έκανε παρέλαση προς τους «8» του Μουντιάλ! Χτυπώντας σαν κόμπρα στις αντεπιθέσεις, οι Γερμανοί εξέθεσαν τα «λιοντάρια» και δεν τους επέτρεψαν να ισχυριστούν ότι το κανονικό γκολ του Λάμπαρντ (πέρασε μισό μέτρο τη γραμμή) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μίλερ, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο που ξεκίνησαν οι Κλόζε και Ποντόλσκι. Προδόθηκε από την άμυνά της η ομάδα του Καπέλο, που απλά μείωσε με τον Άπσον.

Μια καταιγιστική Γερμανία έπιασε… αιχμάλωτη την Αγγλία και σαρώνοντάς την με 4-1, έκανε παρέλαση προς τους «8» του Μουντιάλ!

Χτυπώντας σαν κόμπρα στις αντεπιθέσεις, οι Γερμανοί εξέθεσαν τα «λιοντάρια» και δεν τους επέτρεψαν να ισχυριστούν ότι το κανονικό γκολ του Λάμπαρντ (πέρασε μισό μέτρο τη γραμμή) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «πάντσερ» ο Μίλερ, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο που ξεκίνησαν οι Κλόζε και Ποντόλσκι.

Προδόθηκε από την άμυνά της η ομάδα του Καπέλο, που απλά μείωσε με τον Άπσον.


92' Λήξη της αναμέτρησης. Η Γερμανία πανηγυρικά στους "8"

90' Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων

89' Ωραίο σουτ του Λάμπαρντ έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Νόιερ.

87' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός έριξε στον αγώνα τον Σον Ράιτ Φίλιπς στη θέση του Γκλεν Τζόνσον.

85' Συνεχόμενο Passing - game άπό τους Γερμανούς, την ώρα που οι Άγγλοι δείχνουν να έχουν ρίξει "λευκή πετσέτα".

83' Τρίτη αλλαγή για την Γερμανία. Ο Κίσλινγκ παίρνει τη θέση του Οζίλ.

81' Κίτρινη κάρτα στον Τζόνσον για αντικανονικό μαρκάρισμα.

80' Μεγάλη εκαιρία για την Αγγλία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Τζέραρωτ με ωραία ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ, αλλά το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Νόιερ.

72'Διπλή αλλαγή για τα "πάντσερ". Οι Κλόζε και Μίλερ δίνουν τις θέσεις τους στους Γκόμεζ και Τροχόφσκι αντίστοιχα.

71' Αλλαγή για την Αγγλία. Ο Εμίλ Χέσκεϊ παίρνει τη θέση του Ντεφό.

70' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Οι Γερμανοί διδάσκουν ξανά πως παίζεται η αντεπίθεση, ο Οζίλ ξεπερνάει από αριστερά τον Μπάρι και "σερβίρει" έτοιμο γκολ στον Μίλερ, που σκοράρει από κοντά!

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Οι Μίλερ και Σβάινσταϊγκερ βγάζουν υποδειγματική αντεπίθεση για τους Γερμανούς, ο δεύτερος ξαναπασάρει στον σωστό χρόνο στον Μίλερ κι εκείνος εκτελεί από πλάγια δεξιά τον Τζέιμς!

64' - Αλλαγή για την Αγγλία: Ο Τζό Κόουλ στη θέση του Μίλνερ

63': Πολύ δυνατό σουτ του Σβάινσταϊγκερ από δεξιά, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζέιμς

59': Ο Μίλερ βρίσκει αρκετό χώρο έξω από την περιοχή της Αγγλίας για σουτ, το πραγματοποιεί με το δεξί, όμως η μπάλα περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι

57': Ο Ντεφόε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί λάθος της γερμανικής άμυνας και να βγει τετ α τετ με τον Νόιερ, όμως εκείνος προλαβαίνει και απομακρύνει με τα πόδια

52' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!: Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λάμπαρντ από 35 μέτρα "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του εμβρόντητου Νόιερ!

47' - Κίτρινη κάρτα για τη Γερμανία: Ο Φρίντριχ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Ντεφόε

46': Έναρξη του β' μέρους


45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

39': Ο Λάμπαρντ πιάνει φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και "σκάει" καταφανέστατα μέσα από τη γραμμή, όμως ο διαιτητής δεν μετράει το γκολ!

37' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!: Εξαιρετική σέντρα του Τζέραρντ από δεξιά, ο Άπσον προλαβαίνει την άστοχη έξοδο του Νόιερ και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, μειώνει για την Αγγλία!

34': Προβολή του Λάμπαρντ από κοντά, έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο Λαμ προλαβαίνει σωτήρια και κόβει στη μικρή περιοχή

32' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Νέος υποδειγματικός συνδυασμός των Γερμανών βγάζει τον Κλόζε μόνο του από δεξιά, εκείνος πασάρει απέναντι στον αμαρκάριστο Ποντόλσκι κι αυτός με φοβερό διαγώνιο σουτ διπλασιάζει τα τέρματα των Γερμανών!

30': Οι Κεντίρα και Μίλερ "κρύβουν" την μπάλα με υπέροχο "1-2", ο δεύτερος -με ωραία κάθετη μπαλιά- βγάζει τον Κλόζε τετ α τετ με τον Τζέιμς, όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας αποκρούει σωτήρια με τα πόδια

25': Δυνατό σουτ του Μπάρι έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Νόιερ

20' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Μετά από ελεύθερο του Νόιερ (!), ο Κλόζε βγαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή των Άγγλων, μένει όρθιος από το μαρκάρισμα του Άπσον και προλαβαίνοντας την έξοδο του Τζέιμς, ανοίγει το σκορ από κοντά!

17': Ο Κεντίρα βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή, πιάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα περνάει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

11': Πολύ δυνατό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με καλό ρυθμό και πάθος από τις δύο ομάδες

5': Πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα! Ο Οζίλ μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή της Αγγλίας, σούταρε από πλάγια θέση και ανάγκασε τον Τζέιμς να αποκρούσει δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ!

1': Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Φρίντριχ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Οζίλ (83' Κίσλινγκ), Ποντόλσκι, Κλόζε (72' Γκόμες), Μίλερ (72' Τροχόφσκι), Λαμ, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ

ΑΓΓΛΙΑ (Φάμπιο Καπέλο): Τζέιμς, Τζόνσον (87' Σον Ράιτ Φίλιπς), Άσλεϊ Κόουλ, Τζέραρντ, Τέρι, Λάμπαρντ, Ρούνεϊ, Μπάρι, Άπσον, Μίλνερ (64' Τζο Κόουλ), Ντεφόε (71' Χέσκεϊ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χόρχε Λαριόντα (Ουρουγουάη)
ΣΤΑΔΙΟ: «Free State», Μπλούμφοντεϊν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x