Stoiximan Super League

Ελεύθερος και «πράσινος» ο Ιωαννίδης

Ελεύθερος από τον Ηρακλή έμεινε ο Γιώργος Ιωαννίδης και μπορεί να θεωρείται πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του 22χρονου αριστερού μπακ. Αναμονή και αισιοδοξία για Γκαλάς, αλλά και… Κρις. Σενάριο για Μπόατενγκ.

Ελεύθερος από τον Ηρακλή έμεινε ο Γιώργος Ιωαννίδης και μπορεί να θεωρείται πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του 22χρονου αριστερού μπακ με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Ηρακλής και το συμβόλαιό του (που έληγε το 2012) λύθηκε, με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης να υποχρεούται να αποζημιώσει τον ποδοσφαιριστή, που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «πράσινους».

Ο διεθνής με τις Ελπίδες παίκτης, που την περασμένη σεζόν είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, ενώ πέρυσι είχε 16 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα, θα μεταβεί το συντομότερο δυνατό στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Στάση αναμονής για τον στόπερ

Αισιόδοξοι εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό για το θέμα του κεντρικού αμυντικού και εκφράζουν την άποψη πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους - τόσο στην περίπτωση του Γκαλάς όσο και σε αυτή του Κρις (για τον οποίο οι Γάλλοι έγραψαν πως βρίσκονται στην έξοδο από τη Λιόν). Παράλληλα, οι «πράσινοι» δεν έχουν αφήσει στην άκρη την υπόθεση του Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος φαντάζει και η πιο εφικτή λύση.

Αν και στην Ιταλία αναπτύχθηκε φημολογία ότι η Ρόμα εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, στο «τριφύλλι» δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι τα συγκεκριμένα σενάρια είναι παιχνίδια των μάνατζέρ του για να πιέσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν να περάσει ο χρόνος και να ρίξει τις απαιτήσεις του ο παίκτης, ο οποίος μαζί με το πριμ υπογραφής φέρεται να ζητάει 2,6 εκατ. ευρώ (2 εκατ. ετησίως «καθαρά») και τριετές συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν το πριμ υπογραφής.

Σενάριο για Μπόατενγκ

Την περίπτωση του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, αφού η Πόρτσμουθ προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Γκανέζο χαφ για να αποκτήσει τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Συγκεκριμένα, στο Νησί υποστηρίζουν ο Ανδρέας Ανδρονίκου (εκτελεστικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας) στις συναντήσεις που είχε με τους «πράσινους» πρότεινε τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο διεθνής άσος μπορεί να αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος και ως ελεύθερος χαφ, θέση στην οποία δεν θα έλεγε όχι ο Νίκος Νιόπλιας. Η τιμή του Μπόατενγκ είναι εξαιρετικά υψηλή, ωστόσο στο «τριφύλλι» θα εξετάσουν το ενδεχόμενο που φέρεται να τους έχει προτείνει ο Ανδρονίκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x