Stoiximan Super League

Λέτο: «Υπόσχομαι να χορέψω στα μπουζούκια»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως βασικό στόχο του Παναθηναϊκού ο Σεμπάστιαν Λέτο, μετά τη νίκη () του Παναθηναϊκού επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Αργεντινός υποσχέθηκε να χορέψει στα μπουζούκια, αν οι «πράσινοι» σηκώσουν ξανά τον τίτλο. «Είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Πάντα ο Παναθηναϊκός παίζει για το πρωτάθλημα και στόχος του είναι να το κατακτά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 24χρονος παίκτης.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως βασικό στόχο του Παναθηναϊκού ο Σεμπάστιαν Λέτο, μετά τη νίκη (3-1) του Παναθηναϊκού επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Αργεντινός υποσχέθηκε να χορέψει στα μπουζούκια, αν οι «πράσινοι» σηκώσουν ξανά τον τίτλο.

«Ασφαλώς και είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Πάντα ο Παναθηναϊκός παίζει για το πρωτάθλημα και στόχος του είναι να το κατακτά. Δουλεύουμε για να έχουμε μία καλή χρονιά φέτος και αυτός είναι ο στόχος μας», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος παίκτης αναφέρθηκε στο όνειρό του να παίξει στο Champions League, λέγοντας πως «αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική γιατί θα παίξω στο Champions League. Εχω την ευκαιρία. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για τον Παναθηναϊκό».

Ερωτηθείς τι περισσότερο μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί την ομάδας από τον ίδιο, απάντησε πως «θα προσπαθήσω να παίξω το ίδιο με πέρυσι και ακόμα καλύτερα».

Για το γεγονός ότι θα παίζει με τους Γκοβού, Σισέ και Νίνη δεν θέλησε να μιλήσει και αρκέστηκε στο ότι «είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και το μόνο που θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε», ενώ για το πώς φαντάζεται τη συνεργασία μαζί τους, είπε πως «πρέπει πρώτα να παίξουμε μαζί. Θα το δούμε στο μέλλον».

Καταλήγοντας, ο Λέτο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του: «Δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι στον Παναθηναϊκό και είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x