Stoiximan Super League

«Δεν ανέχομαι υποδείξεις…»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει σαφές ότι δεν θα ανεχτεί ξανά τις «υποδείξεις» προς το πρόσωπο του και τις «κατηγορίες και αισχρολογίες» κατά του Γιώργου Λούβαρη, οι οποίες έλαβαν χώρα στο "Καραϊσκάκη", στην ήττα από την Λιόν με , εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης. "Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά απαράδεκτα συνθήματα και καλώ όλη την ολυμπιακή οικογένεια να μείνει ενωμένη", τόνισε. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πατσατζόγλου, θεραπεία ακολούθησε ο Κωστούλας.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει σαφές ότι δεν θα ανεχτεί ξανά τις «υποδείξεις» προς το πρόσωπο του και τις «κατηγορίες και αισχρολογίες» κατά του Γιώργου Λούβαρη, οι οποίες έλαβαν χώρα στο "Καραϊσκάκη", στην ήττα από την Λιόν με 4-1, εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης. "Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά απαράδεκτα συνθήματα και καλώ όλη την ολυμπιακή οικογένεια να μείνει ενωμένη", τόνισε. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πατσατζόγλου, θεραπεία ακολούθησε ο Κωστούλας.

Ανακοίνωση- αντεπίθεση...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης με αφορμή τα έντονα συνθήματα που ήχησαν την Τρίτη στο "Καραϊσκάκη", στον αγώνα με τη Λιόν, που τον καλούσαν να κάνει μεταγραφές, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του Γιώργου Λούβαρη, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Champions League, είναι δεδομένο ότι όλοι όσοι ανήκουμε στην ολυμπιακή οικογένεια, νιώθουμε πίκρα και απογοήτευση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, γίνονται τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο συγκεκριμένο θεσμό και μάλιστα δύο εντός έδρας, στην ίδια σεζόν.

Ωστόσο, είναι απαράδεκτο και άδικο, η άτυχη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, να ακυρώνει ή να θέτει υπό αμφισβήτηση τις μέχρι τώρα επιτυχίες.

Αυτά τα χρόνια που ηγούμαι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όλες μου οι προσπάθειες, ήταν προς μία και μοναδική κατεύθυνση: Να ισχυροποιείται ο σύλλογος κάθε χρόνο και να πρωταγωνιστεί, σε όλα τα επίπεδα.

Τα οχτώ Πρωταθλήματα - εφτά μάλιστα συνεχόμενα, ρεκόρ μοναδικό στα ελληνικά χρονικά-, τα δύο κύπελλα, η επιστροφή της ομάδας στο υπερσύγχρονο στάδιο Καραϊσκάκη, οι εγκαταστάσεις στο Ρέντη και οι μεταγραφές που εξασφάλισαν την αναβάθμιση του ελληνικού Πρωταθλήματος, αφού σε αυτό αγωνίστηκαν ονόματα -μεγέθη καταξιωμένα στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, αποτελούν την απλή αναφορά μιας πραγματικότητας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Όσο λοιπόν κι αν συμμερίζομαι την πικρία που έφερε το χθεσινό αποτέλεσμα, καθιστώ σαφές πως δεν πρόκειται να δεχτώ και να ανεχτώ, ούτε υποδείξεις προς το πρόσωπό μου, -απλά θα υπενθυμίσω σε όσους ξεχνάνε εύκολα ότι και φέτος, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ήταν αυτός που έκανε τις ακριβότερες μεταγραφές τόσο για το τιμ των προπονητών ( Σόλιντ-συνεργάτες), όσο και για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας- ούτε κατηγορίες και αισχρολογίες προς το πρόσωπο του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Λούβαρη, επί 12ετία στενού συνεργάτη μου και ασφαλώς συμμέτοχου στα όσα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει όλα αυτά τα χρόνια πετύχει.

Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά απαράδεκτα συνθήματα και καλώ όλη την ολυμπιακή οικογένεια να μείνει ενωμένη και να αντιμετωπίσει με σύνεση και ψυχραιμία τη συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς δύσκολες στιγμές, αλλά μέσα από όλες τις δοκιμασίες, με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του, έχει βγει πιο δυνατός γιατί είναι καταδικασμένος πάντοτε να πρωταγωνιστεί
.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ».

Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου, θεραπεία ο Κωστούλας

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Τετάρτη ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο 26χρονος αμυντικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Κωστούλας, που αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον μηρό από το παιχνίδι με τη Λιόν, όπως και ο Κωνσταντίνου, που θα λείψει για περίπου ενάμιση μήνα. Ο Καψής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς, ενώ οι Βενετίδης και Ταραλίδης ακολούθησαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν.

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11:00.

Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x