Ευγενία Κουντούρη

Εκπλήσσει ευχάριστα ο Μαρινάκης

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα αναλάμβανε τον Ολυμπιακό ορεξάτος. Ηταν δεδομένο πως, αφού πήρε στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας που αγαπάει από παιδί θα αφιέρωνε πολύ χρόνο και χρήμα με σκοπό να τη βάλει και πάλι στον σωστό δρόμο.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα αναλάμβανε τον Ολυμπιακό ορεξάτος. Ηταν δεδομένο πως, αφού πήρε στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας που αγαπάει από παιδί θα αφιέρωνε πολύ χρόνο και χρήμα με σκοπό να τη βάλει και πάλι στον σωστό δρόμο. Αυτό που εξέπληξε πραγματικά δεν είναι η «δίψα» που δείχνει για τον Ολυμπιακό, αλλά η απίστευτα γρήγορη προσαρμογή του στα δεδομένα και το σχέδιο που έχει όσον αφορά και τα αγωνιστικά θέματα, αλλά και τα εξωαγωνιστικά.

Για όλους όσοι παρακολουθούσαμε χρόνια τώρα τον Ολυμπιακό η φετινή μεταγραφική περίοδος υπήρξε… αποκάλυψη. Χρειάστηκε ένα πολύ μικρό διάστημα για να βρουν στον Πειραιά τα «πατήματα» τους και μόλις κατάλαβαν τι γίνεται μετά όλα δούλεψαν ρολόι. Για πρώτη φορά δεν υπήρξαν «σήριαλ» και ιστορίες που τράβαγαν εβδομάδες. Εθεταν στόχους και οι διαπραγματεύσεις κατέληγαν είτε θετικά είτε αρνητικά μέσα σε δυο – τρεις ημέρες. Η λογική ήταν απλή «Ποιον παίκτη θέλουμε; Μπορούμε να τον πάρουμε; Καλώς. Δεν μπορούμε, ο επόμενος». Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το ρόστερ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε μέσα σε ένα βράδυ. Μια ακόμα περίπτωση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σοβαρότητα. Δεν ήταν μόνο όμως η μεταγραφές. Τοποθετήθηκε τεχνικός διευθυντής ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Τάσος Μητρόπουλος ανέλαβε έναν ρόλο που έλειψε πολύ πέρυσι στο Ρέντη. Του ανθρώπου που κρατάει τα… γκέμια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε επίσης να αφήσει εν λευκώ την ομάδα στον Βαλβέρδε, στέλνοντας τον μάλιστα και στην Μαδρίτη για να κλείσει την μεταγραφή του Μοϊσές.

Αφού «συμμάζεψε» την ομάδα και τελείωσε με τις μεταγραφές ασχολήθηκε και με τα εξωαγωνιστικά, δείχνοντας πως δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Από χθες ανέλαβε και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ποιο είναι αυτό; Πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει μια πολύ ισχυρή διοίκηση και παράλληλα πως φέτος (σε αντίθεση με πέρυσι) ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι θα δίνει το «παρών» όποτε χρειαστεί.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x