Ευγενία Κουντούρη

Κόουτς έχουμε απορίες

Εχουμε αποθεώσει πολλές φορές τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχουμε πει επανειλημμένα πως είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Στο χθεσινό ματς όμως έκανε λάθη και έχει ευθύνες για την ήττα. Μπορεί η άμυνα των «ερυθρόλευκων» να έμοιαζε με παιδική χαρά και σαφώς δεν ευθύνεται ο Βάσκος που δεν είχε στην διάθεση του τον Μέλμπεργκ και τον Μπράβο, όμως δεν ήταν η άμυνα το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Εχουμε αποθεώσει πολλές φορές τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχουμε πει επανειλημμένα πως είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Στο χθεσινό ματς όμως έκανε λάθη και έχει ευθύνες για την ήττα.

Μπορεί η άμυνα των «ερυθρόλευκων» να έμοιαζε με παιδική χαρά και σαφώς δεν ευθύνεται ο Βάσκος που δεν είχε στην διάθεσή του τον Μέλμπεργκ και τον Μπράβο, όμως δεν ήταν η άμυνα το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Συγγνώμη κόουτς αλλά η απόδοση του Ιμπαγάσα σε εξέθεσε. Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί τον κράτησες για ένα ημίχρονο στον πάγκο;

Μπορείς να μας πεις για ποιο λόγο δεν έπαιξε ούτε λεπτό ο Ντένις Ρόμενταλ;

Δηλαδή ειλικρινά πιστεύεις ότι διαθέτεις καλύτερο δεξί χαφ από αυτόν;

Πως είναι καλύτερα δηλαδή να αγωνίζεται σε εκείνη τη θέση ο Φετφατζίδης;

Μήπως μπορείς να μας πεις γιατί άφησες 90 λεπτά μέσα στον αγώνα τον Φουστέρ που έχει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα;

Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις τον Μοϊσές που δεν έχει ούτε μία προπόνηση με την ομάδα;

Οπως κρίναμε ότι ο Λίνεν έκανε λάθος όταν χρησιμοποίησε τον απροπόνητο Χολέμπα, έτσι κρίνουμε και εσένα. Και μπορεί να είναι άλλο ο Μοϊσές και άλλο ο Χολέμπας όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Πριν από δύο χρόνια οι παίκτες σε λάτρευαν γιατί σε θεωρούσαν δίκαιο. Ελπίζουμε να μην αρχίσεις φέτος να ξεχωρίζεις τα «δικά σου παιδιά».

Από κει και πέρα, όσον αφορά το ματς πως μπορούμε να μην σταθούμε στην άμυνα; Ο Μοντέστο ήταν πραγματικά η μεγαλύτερη απογοήτευση. Τέτοια λάθη, τέτοια θολούρα στο μυαλό δεν δικαιολογούνται όχι απλά από παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά ούτε από επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Και δυστυχώς «τράβηξε» μαζί του και τον Αβραάμ.

Και κάτι τελευταίο. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλο λάθος που «πίεσαν» τον Νικοπολίδη να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο και εκείνος έκανε λάθος που δέχτηκε. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι την τελευταία του σεζόν να σπιλώσει την εικόνα του. Η ομάδα χρειάζεται βασικό τερματοφύλακα. Αμεσα.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x