Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Πλεσίς!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Νταμιέν Πλεσίς, όπως ο Κώστας Νικολακόπουλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (30/8) μέσω του www.sport-fm.gr. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Νταμιέν Πλεσίς, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (30/8) μέσω του www.sport-fm.gr. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Πρόκειται για μία μεταγραφική κίνηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού που ξάφνιασε αρκετούς, καθώς ήταν γνωστή η πρόθεση να αποκτηθεί ένας επιθετικός ως αντικαταστάτης του Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι λεπτομέρειες

Ο Νταμιέν Πλεσίς βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος -όπως έγινε γνωστό- ήρθε από την Λίβερπουλ ως ελεύθερος, παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τους πράσινους να δίνουν ένα καθαρά συμβολικό ποσό σε σύγκριση με την πραγματική αξία του παίκτη. Ο Πλεσίς πέρασε το απόγευμα από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Την Τρίτη (13:00) η παρουσίασή του στην Παιανία.

Πρόθεση για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε. Παρόλα αυτά φέρεται να αποτελεί μια κίνηση για την οποία έχει δώσει την συγκατάθεσή του και ο Νϊκος Νιόπλιας. Κύριος λόγος αποτέλεσε η κατάσταση που θα βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, κάτι που ισχύει και για τους άλλους διεθνείς παίκτες στο τριφύλλι.

Έτσι αποφασίσθηκε να αποκτηθεί ο Πλεσίς, ο οποίος μπορεί να δώσει ανάσες στον Βραζιλιάνο και του χρόνου σε περίπτωση αποχώρησής του το επόμενο καλοκαίρι να αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του. Παράλληλα, μετά από την απόκτηση ενός αμυντικού ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται να υπολογίζεται περισσότερο σαν κεντρικός αμυντικός, παρτενέρ του Μπουμσόνγκ και όχι σαν μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x