Την πρώτη τους συνάντηση με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους είχαν Παναθηναϊκός και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη μετέφερε την πρόθεση του Βραζιλιάνου να μείνει στην ομάδα και μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου, κάτι που βρίσκει σύμφωνους και τους πράσινους.

Αυτή έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Τι συζήτησαν
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ζιλμπέρτο Σίλβα θέλει να παραμείνει στην ομάδα με το συμβόλαιο που έχει, δηλαδή, «καθαρά» δύο εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, μετά από τις αλλαγές στη φορολογία για τον Παναθηναϊκό η πραγματική αξία του συμβολαίου θα αγγίζει περίπου τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πρότειναν στον παίκτη ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με ετήσιες «καθαρές» απολαβές 1,7 εκατ. ευρώ.
Ο Ζιλμπέρτο δεν απάντησε σε αυτή την πρόταση, κάτι που αναμένεται να γίνει στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές τις επόμενες ημέρες.
Ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν οι επαφές για την νέα συνεργασία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα θα εξαρτηθεί εάν θα γίνει και άλλη μια πρόταση για συνεργασία μετά από το «τέλος» της καριέρας του παίκτη.

Από το «τριφύλλι» θα προτείνουν στον Βραζιλιάνο, να αναλάβει ένα πόστο σκάουτερ για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής και τις άλλες αγορές που γνωρίζει καλά.

«Πρώτη» του Πλεσί στην Παιανία
Την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις τις Παιανίας πραγματοποίησε ο Νταμιέν Πλεσί, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά την πρώτη του γνωριμία με τους Έλληνες δημοσιογράφους, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» άρχισε να μαθαίνει και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Γάλλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» στην άδεια από διεθνείς Παιανία. Απών και ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος βρίσκεται στη Νιόν της Ελβετίας και λαμβάνει μέρος στο UEFA Elite Club Coaches Forum. Εκεί βρίσκονται κορυφαίοι τεχνίκοι της Ευρώπης και ο Κοζανίτης προπονητής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις στο περιθώριο της εκδήλωσης, κυρίως με τον Ρόι Χότζον της Λίβερπουλ και τον Μάρτιν Γιόλ του Άγιαξ

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ