Stoiximan Super League

Ήρθε και… δεν κρατιέται!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής έφτασε μαζί με τη γυναίκα του και ντυμένος στην… τρίχα λίγο μετά τις 13:20 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε: «Είμαι έτοιμος να παίξω άμεσα»!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ.

Ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής έφτασε μαζί με τη γυναίκα του και ντυμένος στην… τρίχα λίγο μετά τις 13:20 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε:

«Είμαι έτοιμος να παίξω άμεσα»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του 24χρονου:

«Έρχομαι για να παίξω και ελπίζω να τα πάω καλά. Ξέρω ότι η ομάδα έχει οπαδούς που την ακολουθούν παντού και θέλω να κάνω το καλύτερο. Θα δώσω ό,τι μπορώ, αλλά ας αρχίσουμε να παίζουμε και ελπίζω ότι με τη βοήθειά μου η ομάδα θα πάει καλύτερα από πέρυσι. Νιώθω έτοιμος, πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ενσωματωθώ στα πλάνα του προπονητή μου, ίσως δυο μέρες. Φυσικά, είναι δύσκολο να μην παίζεις. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να πάω σε μία ομάδα όπου θα μπορώ να παίζω και ελπίζω ότι θα συμμετάσχω σε αρκετά παιχνίδια. Δεν έχω πρόβλημα με την πίεση, άλλωστε, έχω παίξει στην Λίβερπουλ που η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Η πίεση είναι κάτι που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής».

Ο Ελ Ζαρ, που θα φοράει το νούμερο 10, μεταφέρθηκε σε κοντινό ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να κουβεντιάσουν για την ομάδα.

• Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ελ Ζαρ υποδέχθηκαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης και το μέλος του γραφείου Τύπου, Σταύρος Σουντουλίδης.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x