Ευγενία Κουντούρη

Σωστοί χειρισμοί με Φετφατζίδη

Εχω γράψει και στο παρελθόν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει εώς τώρα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ακαδημίες του και να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα που παράγει. Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως όποια σωστή προσπάθεια ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια για την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής έμεινε στη μέση.

Εχω γράψει και στο παρελθόν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει εώς τώρα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ακαδημίες του και να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα που παράγει.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως όποια σωστή προσπάθεια ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια για την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής έμεινε στη μέση.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε μια καλή μεταγραφή για τον ίδιο και είναι βέβαιο πως όσον αφορά την καριέρα του η μετακίνησή του στην Μπουντεσλίγκα μόνο να τον ωφελήσει μπορεί. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή (και αγωνιστικά, αλλά και σε χρήματα) απ' ότι τελικά πήραν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Γιάννη Φετφατζίδη. Τον στηρίζει, τον χρησιμοποιεί, του μιλάει και προσπαθεί να τον φέρει σε ένα σημείο που δεν θα αποκαλείται απλά "ταλέντο", αλλά μία αξιόλογη μονάδα του Ολυμπιακού. Μπορεί να τα καταφέρει;

Με την βοήθεια της διοίκησης, ναι μπορεί. Ο Βάσκος τεχνικός έχει δίκιο σε όσα είπε στο νεαρό. Κάνει καλά, κατά την άποψή μου που τον εμψυχώνει, αλλά και που του θυμίζει παράλληλα πως είναι πολύ μικρός για να επαναπαυθεί. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» πρέπει να κάνει το ίδιο. Σωστό το συμβόλαιο και η ρήτρα στον πιτσιρικά, αλλά πρέπει και ο ίδιος να συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το αξίζει. Πιστεύω ότι θα το κάνει. Μακάρι. Μακάρι να δούμε ένα μεγάλο ταλέντο να μην παραμένει ταλέντο αλλά να φτάνει σε ένα σημείο που μπορεί να παίξει ακόμα και τον ρόλο του «ηγέτη» για την ομάδα του.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x