Stoiximan Super League

«Άστρο» λαμπρό τον οδηγεί…

…Κι όπου «άστρο» αν αντικατασταθεί με το όνομα Δημήτρης Ελευθερόπουλος, το νόημα δεν αλλάζει. Ο Ηρακλής με τη βοήθεια της τύχης και με τον «Ελέ» σε εξαιρετική μέρα κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 (αυτ. Κουζέν στο 29') κόντρα στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μία νίκη που τον διατηρεί με επτά βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

…Κι όπου «άστρο» αν αντικατασταθεί με το όνομα Δημήτρης Ελευθερόπουλος, το νόημα δεν αλλάζει. Ο Ηρακλής με τη βοήθεια της τύχης και με τον «Ελέ» σε εξαιρετική μέρα κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 (αυτ. Κουζέν στο 29') κόντρα στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μια νίκη που τον διατηρεί με επτά βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Παπακώστα διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι που δεν δόθηκε του Χοσέμι στον Μπλάζεκ στο 82'. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες, έπειτα από τις αποβολές των Ταυλαρίδη (83') για τους «βυσσινί» και Πίτου Γκαρσία (91') για τους γηπεδούχους του Μαρίνου Ουζουνίδη, που αντιμετώπιζε σήμερα την παλιά του ομάδα.



«Ελέ»; «Παρών»!

Η τύχη που είχε ο Ηρακλής στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, από τον οποίο απέσπασε την ισοπαλία, δεν τον εγκατέλειψε κόντρα στη Λάρισα. Με τη βοήθειά της, έπειτα από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έφυγε για τα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα (1-0, με αυτογκόλ του Κουζέν στο 29’).

Υπάρχουν, όμως, πολλοί που δεν πιστεύουν στη Θεά τύχη και δεν αποδίδουν τίποτα σε αυτήν. Για όλους αυτούς, υπάρχει μία απάντηση, που μπορεί να τους «καλύψει» και ακούει στο όνομα: Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, όταν η υπεροχή της Λάρισας ήταν ξεκάθαρη, είχε κατεβάσει τα ρολά. Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα, έχοντας βρει ένα «κενό» από αριστερά, δοκίμαζαν όλες τις επιθέσεις τους από εκεί με αποτέλεσμα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του «Γηραιού». Ο «Ελέ» όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του δήλωσε «παρών», μην επιτρέποντας στους «βυσσινί» να ανοίξουν το σκορ.

Στο 29’, ο Κουζέν ό,τι δεν είχε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή απέναντι στον Ελευθερόπουλο, το κατάφερε κόντρα στον Βιέρα. Ο φορ της ομάδας του Κάμπου, έπειτα από ένα γέμισμα του Λίμα, θέλοντας να διώξει, κάρφωσε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.

Ήθελε, αλλά…

Η Λάρισα ήθελε να αντιδράσει, προσπάθησε, πίεσε, αλλά δεν τα κατάφερε. Εκτός του Ελευθερόπουλου, ο οποίος παρέμεινε ο κορυφαίος, απέναντί της είχε και μία καλά στημένη άμυνα που είχε «διαβάσει» τα λάθη του πρώτου μέρους και τα είχε διορθώσει.

Από το 82’ κι έπειτα ο έλεγχος χάθηκε από τον ρέφερι και ο αγώνας πήρε φωτιά. Ο Χοσέμι αγκάλιασε τον Μπλάζεκ στην περιοχή, τον ανέτρεψε ξεκάθαρα, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ταυλαρίδης πάτησε τον Ιάκομπ (ο οποίος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί λίγο νωρίτερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Η Λάρισα συνέχισε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Το δρόμο για τα αποδυτήρια, όμως, πήρε νωρίτερα κι ένας παίκτης του «Γηραιού», ο Πίτου Γκαρσία. Ο μέσος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθε σε αψιμαχία με τον Μπλάζεκ και είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ το δεύτερο ημίχρονο από άποψη θεάματος δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.

Το φιλμ του αγώνα



ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Χοσέμι, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεργιανός, Σίσιτς (Καρλίνιος 89'), Κομπαγιάσι (Στοστ 75'), Μάρα (Πίτου Γκαρσία 59'), Γιάκομπ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαντής, Κυριαζής, Βέλλιος, Κανακούδης,

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βελάσκο (Ταλ 85'), Γκέρεμι (Μακίνουα 69'), Ρομέου, Μετίν (Σίμιτς 77'), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Κουζέν.

Στον πάγκο έμειναν οι Αμπάρης, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x