Stoiximan Super League

Εκπλήξεις από Νιόπλια

Η προβληματική λειτουργία στο κέντρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού φαίνεται πως οδηγεί τον Νίκο Νιόπλια σε αλλαγές στο ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Δίδυμο στόπερ Σαριέγκι και Κατσουράνη, με τον Μαρίνο ως αμυντικό χαφ φάνηκε να σκέφτεται ο τεχνικός του «τριφυλλιού». Πατέρα παρόντος η σημερινή προπόνηση. Ποιοι παίκτες χτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Η προβληματική λειτουργία στο κέντρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού φαίνεται πως οδηγεί τον Νίκο Νιόπλια σε αλλαγές στο ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Στη χθεσινή προπόνηση άλλαξε το δίδυμο των στόπερ χρησιμοποιώντας τον Σαριέγκι και τον Κατσουράνη (!) αντί των Μπουμσόνγκ και Καντέ. Ο τελευταίος μετατέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Νίκος Σπυρόπουλος αναμένεται να φυλαχθεί για το ματς της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη, ενώ δεξιά πέρασε ο Βύντρα.

Εκπλήξεις όμως υπήρχαν και στο κέντρο, όπου δίπλα στον Ζιλμπέρτο χρησιμοποιήθηκε αρχικά ο Σιμάο, αλλά όταν τραυματίστηκε (διάστρεμμα από μαρκάρισμα του Πλεσί, αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου) στη θέση του χρησιμοποιήθηκε ο Μαρίνος. Αυτή που δεν φάνηκε να αλλάζει είναι η μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Νίνη, Λουίς Γκαρσία και Λέτο να κινούνται πίσω από τον Σισέ.

Αν πρόκειται για μία απλή δοκιμή ή πρόβα ενδεκάδας, είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Εκτός μάχης πέρα από τους Σεϊταρίδη, Πετρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο είναι και ο Σίντνεϊ Γκοβού, που επέστρεψε από τη Γαλλία μετά την κηδεία του πατέρα του και θα επανέλθει την Τετάρτη για το Champions League.

Παρών και ο Πατέρας

Ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται να πάει σήμερα στην Παιανία για να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με τον Πανιώνιο. Το πιο πιθανό είναι να μη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο η παρουσία του αρκεί για να σταλεί το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ότι περιμένει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Καβάλα.

Προωθούνται κι άλλοι

Θέμα χρόνου είναι να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού αρκετοί παίκτες από τη Golden Team, όπως αναφέρει η «SportDay». Οι 16χρονοι Στέφανος Καπίνος (τερματοφύλακας), Χάρης Μαυρίας (μεσοεπιθετικός), ο 18χρονος Τάσος Λαγός (αμυντικό χαφ), ο 19χρονος Ξενοφών Φέτσης (αμυντικό χαφ), καθώς επίσης ο 18χρονος Κογκολέζος Λάντο Φουσού (μεσοαμυντικός) και ο 15χρονος Ιβοριανός Ανταμά Γκουινταλά που προέρχεται από τις ακαδημίες της Σοσό και θα αποκτηθεί (σέντερ φορ) αποτελούν τη νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών που αργά ή γρήγορα θα πάρουν ευκαιρίες. Σε αυτούς θα προστεθούν και οι 18χρονοι Νιγηριανοί Εμανουέλ Σάνι (επιθετικός) και Ογκένι Ονάζι (μεσοεπιθετικός), που έφτασαν το πρωί στην Ελλάδα για να δοκιμαστούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x