PES 2011

Pro Evolution Soccer: Ο μεγάλος τελικός

Οι καλύτεροι 40 Pro Evolution Soccer παίχτες θα αναμετρηθούν για τo παγκόσμιo στην Μαγιόρκα!

Ο τελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Pro Evolution Soccer έφτασε και θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, μόλις λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του PES 2011.

Οι καλύτεροι 40 παίχτες από όλο τον κόσμο θα πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους. Πάνω από 100.000 υποψήφιοι από 24 χώρες συμμετείχαν σε πάνω από 2.500 τουρνουά στην φετινή σεζόν. Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισπανία είναι ένα μέρος των χωρών που συμμετείχαν. Μόνο ένας από αυτούς θα είναι ο καλύτερος PES παίχτης παγκοσμίως φέτος.

Η Διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σάββατο, στις 5pm και θα την καλύψουν τηλεοπτικά μέσα καθώς και live streaming το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας και θα μεταδίδει τις καλύτερες φάσεις του event καθώς και επιλεγμένους αγώνες. Παράλληλα θα μπορεί κανείς να συζητάει στο παράθυρο ομιλίας με τους διαγωνιζόμενους, οπαδούς αλλά και την ομάδα του PES της Konami. Το event θα παρουσιάσουν ο Shingo ‘Seabass’ Takatsuka και η εκρηκτική ισπανίδα ρεπόρτερ Cristina Pedroche.

Pro Evolution Soccer World Finals 2010 – 25 Σεπτεμβρίου – Μαγιόρκα Στατιστικά

• Υποψήφιοι: 40
• Χώρες: 23
• Ονόματα χωρών: Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Μεξικό, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Ρωσσία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική
• Νεότερος συμμετέχων: Smolldinho (Spain). 16 years old.
• Προηγούμενα Τουρνουά: +2,500 online και offline τουρνουά
• Προηγούμενοι Υποψήφιοι: +100,000
• Πόλη: Porto Petro (Μαγιόρκα, Ισπανία)

Οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι που θα μας εκπροσωπήσουν είναι ο Αθηναίος 27άχρονος Θοδωρής Ιωσηφίδης, που βγήκε τρίτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pepsi Max PES Tour και έπαιξε ιδιαίτερα αμυντικά (έφαγε τα λιγότερα γκολ από όλους στην πρώτη δεκάδα του Hall of Fame του PES League), και βέβαια ο ασταμάτητος 20άχρονος Χιώτης Μιχάλης Καλεώδης, ο Πρωταθλητής Ελλάδος και κάτοχος 6 βραβείων και πρώτος στην κατάταξη του Hall of Fame του PES League. Ένας παίκτης με εξαιρετικές επιδόσεις στην επίθεση , τρομερό πείσμα και απίστευτη ψυχολογία, με ειδικότητα στο να γυρνάει το σκορ αφού δεν παρατάει ποτέ κανέναν αγώνα. Έχουν και οι δύο όλα τα φόντα, αλλά η πρόκληση είναι μεγάλη. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες www.pes-league.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x