PES 2011

Η Ελλάδα στους Παγκόσμιους Τελικούς PRO !

Έπειτα από μία σεζόν γεμάτη Pro Evolution Soccer στο Pepsi Max PES Tour ο κύκλος του PES 2010 κλείνει πανηγυρικά σε λίγη ώρα στη μαγευτική Μαγιόρκα, στο πολυτελέστατο resort Blau PortoPetro. O NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY, χορηγοί επικοινωνίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος PES βρίσκονται από την Παρασκευή στο Ισπανικό νησί για τους Παγκόσμιους Τελικούς του PES 2010. Δείτε ζωντανά το τουρνουά!

Έπειτα από μία σεζόν γεμάτη Pro Evolution Soccer στο Pepsi Max PES Tour ο κύκλος του PES 2010 κλείνει πανηγυρικά σε λίγη ώρα στη μαγευτική Μαγιόρκα, στο πολυτελέστατο resort Blau PortoPetro. O NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY, χορηγοί επικοινωνίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος PES βρίσκονται από την Παρασκευή στο Ισπανικό νησί για τους Παγκόσμιους Τελικούς του PES 2010. Μαζί μας είναι η Reload Entertainment, διοργανώτρια του Pepsi Max PES Tour.

Συγκεκριμένα, χθες συμμετείχαμε στο Media Cup όπου εκπρόσωποι από τα Μέσα 40 διαφορετικών χωρών διαγωνίστηκαν στο ολοκαίνουριο PES 2011. Νικητής αναδείχθηκε ο Φινλανδός δημοσιογράφος, νικώντας το Γάλλο με 1-0.
Παράλληλα ανακρίναμε τον developer του Pro Evolution, τον Ιάπωνα “Seabass”, ο οποίος μας αποκάλυψε πολλά από τα μυστικά της νέας έκδοσης. Σε επόμενο άρθρο θα παρουσιάσουμε ολόκληρη τη συνέντευξη.

Σήμερα Σάββατο διεξήχθη ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ εκπροσώπων των Μέσων. Η μπλε ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Έλληνας εκπρόσωπος δεν κατάφερε ούτε μία νίκη, αν και κρίνεται θετικό το γεγονός πως το μοναδικό γκολ της ομάδας πέτυχε ο Ιταλός ρεπόρτερ από ασίστ του Έλληνα.

Σήμερα κατέφθασε και η ελληνική αποστολή. Οι Μιχάλης Καλεώδης και Τέο Ιωσηφίδης (1ος και 3ος αντίστοιχα στο Pepsi Max PES Tour 2010) θα αγωνιστούν, απέναντι σε 40 ακόμη πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, στους Παγκόσμιους Τελικούς σε λίγα λεπτά και όπως μας αποκάλυψαν στοχεύουν ψηλά. Ο Μιχάλης ανέφερε πως θα προτιμήσει την Εθνική Ισπανίας, ενώ ο Τέο την Εθνική Βραζιλίας στην προσπάθειά τους να διακριθούν στη σημαντικότερη διοργάνωση e-gaming που συμμετέχει η χώρα μας.

Στο παρακάτω παράθυρο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την προσπάθεια των παιδιών και όλο το τουρνουά που ξεκινά στις 18:00 (ώρα Ελλάδας). Μείνετε συντονισμένοι και ευχηθείτε καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα PES!

Δείτε ζωντανά τα παιχνίδια του τουρνουά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x