Stoiximan Super League

Έκανε τα εύκολα δύσκολα!

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε το «τρίποντο» 2-1 κόντρα στους Μακεδόνες, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, έπειτα από την αψυχολόγητη ενέργεια του Φαβάλι, που τον οδήγησε στο 45’ στα αποδυτήρια.

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε το «τρίποντο» 2-1 κόντρα στους Μακεδόνες, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, έπειτα από την αψυχολόγητη ενέργεια του Φαβάλι, που τον οδήγησε στο 45’ στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Νάστος. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καμαρά (21’) και Περόνε (30’). Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο 45λεπτο πίεσαν, αλλά απέναντί τους είχαν μία συμπαγή άμυνα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τέρμα του Γεωργιάδη στο 66’.



Έπειτα από την επιτυχημένη περυσινή σεζόν ο Ατρόμητος είχε κάθε δικαίωμα να στοχεύει ψηλά. Όμως, τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών της φετινής «κούρσας» έμοιαζαν με «σφαλιάρα» ικανή να επαναφέρει οποιονδήποτε στην πραγματικότητα.

Η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι», ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία «τα είχε ακούσει» τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους οπαδούς, ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πάση θυσία.

Αυτή η ανάγκη για το «τρίποντο» επαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο στο αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Μέχρι και το 45’ όλα προμήνυαν ότι το απόγευμα θα είναι εύκολο για τους Περιστεριώτες, καθώς είχαν προηγηθεί 2-0 με ένα υπέροχο τέρμα από κεφαλιά Καμαρά στο 21’ και ένα του Περόνε στο 30’. Τότε, όμως, ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Φαβάλι προέβη σε μία ανόητη ενέργεια και ο διαιτητής του αγώνα δεν του χαρίστηκε και τον απέβαλε. Ο παίκτης του Ατρόμητου, ενώ είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα, βιάστηκε να εκτελέσει ένα φάουλ, χωρίς να περιμένει την υπόδειξη του διαιτητή.

Αν και η ομάδα του Γιώργου Δώνη αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, δεν ζορίστηκε ιδιαιτέρως από την ομάδα του Κοκότοβιτς. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων πίεσαν, αλλά απέναντι στη συμπαγή άμυνα του Ατρόμητου, δεν έβρισκαν εύκολα ανοιχτούς διαδρόμους. Στο 66’ κατάφεραν να μειώσουν και να ξαναμπούν για λίγο στο παιχνίδι. Ο Σουμπίνιο επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε και ο Γεωργιάδης, αφού πήρε το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι "έσφιξαν τα δόντια", έκλεισαν σωστά τους χώρους και δεν απειλήθηκαν. Μάλιστα, σε δύο αντεπιθέσεις τους λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα.

Το φιλμ του αγώνα



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (37' Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (70' Σαγκανόφσκι), Φαβάλι, Μπρίτο (68' Σφακιανάκης)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Μελισσάς, Καραλής, Σκόνδρας,

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Μαβένε (54' Ντάλε) , Άμο, Παντελιάδης, Κάστρο (70' Μπρίτεζ), Παπάζογλου, Μπέλιτς, Τάντιτς (46' Λεοζίνιο), Σουμπίνιο, Γεωργιάδης,

Στον πάγκο: Νόβοτα, Ντιόγκο, Βοσκόπουλος, Αμπουμπακάρι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x