Stoiximan Super League

Τα πάντα όλα!

Συνδυάζοντας την ουσία (τρεις βαθμοί) με το θέαμα (ένα τσουβάλι ευκαιρίες), ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» για την 4η αγωνιστική και ανέβηκε -τουλάχιστον προσωρινά- στην κορυφή. Σκόραραν οι Πάντελιτς (37'), Φουστέρ (62') και Φυτανίδης (73' - με αυτογκόλ) για τους «ερυθρόλευκους». Δείτε video με τα γκολ.

Συνδυάζοντας την ουσία (τρεις βαθμοί) με το θέαμα (ένα τσουβάλι ευκαιρίες), ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» για την 4η αγωνιστική και ανέβηκε -τουλάχιστον προσωρινά- στην κορυφή.

Σκόραραν οι Πάντελιτς (37'), Φουστέρ (62') και Φυτανίδης (73' - με αυτογκόλ) για τους «ερυθρόλευκους».

Δίκαια τα παράπονα των Αρκάδων για τέρμα του Πουλίδο που κακώς δεν μέτρησε.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- με τους Ριέρα (δύο ασίστ) και Ιμπαγάσα σε μεγάλα κέφια.

Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας, καθώς αποβλήθηκαν σωστά με δεύτερη κίτρινη ο Μπαρτολίνι στο 60ό λεπτό και προς το φινάλε της αναμέτρησης (89') ο Μπαστία.



Πώς έπαιξε:

Με όλα του τα αστέρια παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός. Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Νικοπολίδης, έχοντας μπροστά του -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Μπράβο (αντί του Χολέμπας), Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκίνησε ο Ντουντού με τον Ιμπαγάσα (προτιμήθηκε από τον Μοϊσές). Στα αριστερά βρέθηκε ο Ριέρα, στα δεξιά ο Ρόμενταλ (έμεινε στον πάγκο ο Φετφατζίδης), ενώ ο Φουστέρ πήρε θέση λίγο πίσω από τον Πάντελιτς, ο οποίος ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

«Πέταγε φωτιές»…

στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός! Με τον Ιμπαγάσα να… κάνει παιχνίδι και τους υπόλοιπους να… εκτελούν, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί μεσοεπιθετικά, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι… Με τον Αστέρα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά, ήρθε τελικά το γκολ. Από σέντρα του Ριέρα και κεφαλιά του Πάντελιτς (η μπάλα βρήκε και στον Μπαρτολίνι) «λύθηκε ο γόρδιος δεσμός».

Δεν «κατέβασε» στροφές

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και επωφελούμενος αφενός από την υπεροχή του και αφετέρου από το αριθμητικό πλεονέκτημα που του χάρισε η αποβολή του Μπαρτολίνι, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Φουστέρ -μετά από ασίστ του Ριέρα. Βέβαια θα μπορούσε να είχε δεχθεί γκολ, μιας και κακώς δεν μέτρησε εκείνο που πέτυχε ο Πουλίδο, αλλά αντί για αυτό έφτασε στο 3-0, το οποίο προήλθε από αυτογκόλ του Φυτανίδη.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος (76' Μοντέστο), Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (84' Φετφατζίδης), Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς (63' Μιραλάς)

Στον πάγκο έμειναν: Πάρντο, Μήτρογλου, Χολέμπας, Μοϊσές.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Καρέρα (63' Πουλίδο), Αράς (76' Φορτούνης), Μπαστία, Ρούμπιλ (46' Ουντότζι), Ροζέριο.

Στον πάγκο έμειναν: Αναστασόπουλος, Κερ, Πιπίνης, Μπακασέτας.





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x