Stoiximan Super League

Α, ρε Ντάνιελ παλικ(άρη)

Με γκολ του «λυτρωτή» Ντάνιελ Τσέζαρεκ, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ο Άρης πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Εργοτέλη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αγωνιζόταν από το 40’ με αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβλήθηκε ο Ολίσε), αλλά το γκολ και η νίκη φαινόταν πως δεν θα έρχονταν ποτέ... Παλικαρίσια εμφάνιση από τον Εργοτέλη, που «πλήρωσε» την ανοησία του Ολίσε στο πρώτο ημίχρονο και έπειτα αναγκάστηκε να κλειστεί στην άμυνά του.

Με γκολ του «λυτρωτή» Ντάνιελ Τσέζαρεκ, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ο Άρης πήρε το «τρίποντο» κόντρα στον Εργοτέλη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Κροάτης επιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 79’ και στο 92’ έκανε το «θαύμα» του.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αγωνιζόταν από το 40’ με αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβλήθηκε ο Ολίσε), αλλά το γκολ και η νίκη φαινόταν πως δεν θα έρθουν ποτέ... Παλικαρίσια εμφάνιση από τον Εργοτέλη, που «πλήρωσε» την ανοησία του Ολίσε στο πρώτο ημίχρονο και έπειτα αναγκάστηκε να κλειστεί στην άμυνά του.



Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να... ασελγήσει εις βάρος του αθλήματος. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Στα πρώτα 40’ της αναμέτρησης ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε αρκετά τον Εργοτέλη, κυρίως με τις εμπνεύσεις του Χαβίτο, ο οποίος ατύχησε και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη, οι παίκτες του Καραγεωργίου έφτασαν κι αυτοί με αξιώσεις κοντά στο πετύχουν ένα τέρμα και μάλιστα, αν ο Λεάλ ήταν λίγο πιο εύστοχος, θα το είχαν καταφέρει.

Από άποψη έντασης και θεάματος το ματς βρισκόταν σε υψηλό επίπεδο, μέχρι που ο Ολίσε προέβη σε μια ενέργεια που άνετα θα μπορούσε να μπει στην κορυφή της… λίστας των ανοησιών της αγωνιστικής. Αφού είχε δεχθεί ήδη μία κίτρινη για διαμαρτυρία, στο 40’ θεωρώντας ότι το μαρκάρισμα που του έκανε ο Φατί ήταν φάουλ (δεν είχε άδικο, αλλά…), έπιασε καθώς έπεφτε την μπάλα με τα χέρια και σταμάτησε την εξέλιξη του αγώνα.

Ο διαιτητής εκτέλεσε κατά γράμμα τους κανονισμούς και του έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Σε εκείνο το σημείο, όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι «χάλασε».

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκαν στα καρέ τους, έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την εστία τους και το… άγχος άλλαξε στρατόπεδο. Ο Άρης, αν και πίεζε στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου 45λέπτου, φαινόταν αδύναμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και όλα έδειχναν ότι οι Κρητικοί θα έπαιρναν μία παλικαρίσια ισοπαλία. Τελικώς, όμως, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Και το όνομα αυτού: Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Κροάτης επιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 79’ και ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε (92’) κατάφερε αυτό που κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή… Σκόραρε, λυτρώνοντας την ομάδα του Κούπερ.

Το φιλμ του αγώνα



Άρης (Έκτορ Κούπερ): Χουάνμα, Ρονάλντο, Κόκε, Ρουίζ (79' Τσέζαρεκ) , Φατί (69' Τόχα), Μίσελ, Μενδρινός (46' Κάλβο), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας

Στον πάγκο: Βελλίδης, Νέτο, Κουλουχέρης, Καζναφέρης

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Ρομάνο, Καρέλης (46' Χρυσοφάκης), Ολίσε, Λεάλ (61' Ορφανός), Μπούντιμιρ(80' Βερπακόφσκις)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Φραγκουλάκης, Σιάκκας, Βίσιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x