Stoiximan Super League

«Η ομάδα θα προχωρήσει…»

Σίγουρος για το αύριο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα θα προχωρήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ. Καθοριστικό θεωρείται το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Φήμες για Κούπερ και Πελεγκρίνι.

Σίγουρος για το αύριο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα και την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, όμως παρουσιάζεται αποφασισμένος να διαχειριστεί την «κρίση» που περνάει η ομάδα. Ήδη ο γνωστός εφοπλιστής μίλησε με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου.

Εκείνο που πιστεύει είναι πως το «τριφύλλι» πληρώνει τώρα λάθη καλοκαιριού, τα οποία οδήγησαν και στη χαλαρότητα. Ωστόσο, ο κ. Πατέρας έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια: «Ολοι στενοχωρηθήκαμε χθες όχι μόνο από την ήττα αλλά και από την εικόνα της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα θα προχωρήσει. Θα βρούμε τον δρόμο μας. Ο κόσμος να είναι σίγουρος γι' αυτό».

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει τονίσει πως δεν τίθεται θέμα Νιόπλια και ότι η διοίκηση στηρίζει τον Κοζανίτη τεχνικό. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πίστη στην ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ και αυτό είναι λογικό μια και οι ίδιοι παίκτες το κατέκτησαν και ο ίδιος προπονητής. Μάλιστα, ο κ. Πατέρας εκφράζει την πίστη πως μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Όπως γράφει η «SportDay», το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι καθοριστικό και σε περίπτωση νίκης ο Νιόπλιας θα έχει τη δυνατότητα στη διακοπή να δουλέψει μαζί με τον Εμπεν με όσους παίκτες μείνουν και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Αν, όμως, η ομάδα δεν κερδίσει, είναι πιθανό να τεθεί θέμα Νιόπλια. Στην περίπτωση αυτή ο Παναθηναϊκός θα πάει σε ξένο τεχνικό. Ακούγεται έντονα το όνομα του Κούπερ ως γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και του πρώην τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Μανουέλ Πελεγκρίνι, για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ήδη επαφή.

Χθες το απόγευμα ο Νικόλας Πατέρας είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον αδερφό του, Γιώργο (είναι ειδικός επί οικονομικών θεμάτων). Το ραντεβού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, είχε κλειστεί πριν από το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και δεν είχε σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά με την επικείμενη αύξηση του Μ.Κ., που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι τέσσερις τραυματίες του Παναθηναϊκού. Οι Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Γκοβού και Καντέ προπονήθηκαν ατομικά. Πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο νεαρός αριστερός μπακ στη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε προληπτικά.

Στην έκθεση «SportShow» θα βρεθεί σήμερα η γαλλική παροικία του Παναθηναϊκού. Στο περίπτερο του «τριφυλλιού» και της adidas θα είναι παρών ο Τζιμπρίλ Σισέ και μαζί του θα βρίσκονται και οι Σίντνεϊ Γκοβού, Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ και Νταμιέν Πλεσί. Οι τέσσερις Γάλλοι αναμένεται να φτάσουν στην έκθεση περίπου στις 19:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x