Ευγενία Κουντούρη

Δεν άρπαξαν την ευκαιρία

Όταν μια ομάδα αγωνίζεται με «πειραματική ενδεκάδα», δεν περιμένεις βέβαια να δεις σπουδαίο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα στην Ηλιούπολη με πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και προσωπικά δεν μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα από την εικόνα που παρουσίασε, γιατί δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

Όταν μια ομάδα αγωνίζεται με «πειραματική ενδεκάδα», δεν περιμένεις βέβαια να δεις σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα στην Ηλιούπολη με πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και προσωπικά δεν μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα από την εικόνα που παρουσίασε, γιατί δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

Οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους και ήταν απόλυτα λογικό πως δυσκολεύονταν να «βρεθούν» μέσα στο γήπεδο.

Όταν ένας προπονητής δοκιμάζει μια καινούργια ενδεκάδα, δεν το κάνει για να δει πως μπορούν αυτοί οι παίκτες να συνδυαστούν μεταξύ τους, αλλά για να δει αν κάποιος από αυτούς θα αρπάξει την ευκαιρία, θα ξεχωρίσει ατομικά και θα διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Δεν θα σταθούμε λοιπόν στην συνολική εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά ατομικά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε λοιπόν σαφώς και δεν θα έμεινε ικανοποιημένος από τους περισσότερους που χρησιμοποίησε χθες. Ο Νέμεθ δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, ο Μοϊσές ήταν στα όρια του μέτριου, όπως και ο Χολέμπας. Ο Ρόμενταλ ήταν κακός, ο Μήτρογλου έδειχνε εκτός τόπου, ενώ ο Γκαλίτσιος έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο (με εξαίρεση τη σέντρα στην φάση του γκολ).

Ευχαριστημένος θα πρέπει να έμεινε ο Βάσκος τεχνικός μόνο από τρεις παίκτες. Από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που για περίπου 70 λεπτά ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού, από τον νεαρό Ποτουρίδη, αλλά και από τον Μάρκο Πάντελιτς που έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ένας επιθετικός-γκολτζής.

Ο Ολυμπιακός «τρόμαξε» να περάσει την Ηλιούπολη, όχι γιατί παρουσίασε μια καινούργια ενδεκάδα, αλλά γιατί οι «ρεζέρβες» δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x