Stoiximan Super League

Live: Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-0 (Οριστική διακοπή)

Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος.

Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



19:02 «Στο ημίχρονο εκφράσαμε τις αμφιβολίες για το κατά πόσον μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο διαιτητής τσέκαρε τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε τη διακοπή του αγώνος», είπε ο Δ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης.

18:59 Διακοπή αγώνος.

18:54 Στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής της αναμέτρησης. Αγωνία για την απόφαση του κ. Γιάχου.

18:50 "Πιστεύω πως μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι. Σε κάποια σημεία έχει πολύ νερό, αλλά αν καθαριστεί, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα", είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, μιλώντας στη NOVA.

18:48 Οι παίκτες του Εργοτέλη βγήκαν έξω για μίνι-ζέσταμα

18:42 Είναι δεδομένο πως υπάρχει σκέψη να διακοπεί το παιχνίδι. Σε μια τέτοια περίπτωση, το β' ημίχρονο θα διεξαχθεί μία μέρα μετά, δηλαδή την Κυριακή.

18:40 Σε περίπου πέντε λεπτά ο διαιτητής θα τσεκάρει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

45+2': Λήξη του α' ημιχρόνου.

44': Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

43': Κίτρινη κάρτα στον Ολίσε.

38': Ο Μιραλάς κερδίζει φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή, αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Ντουντού, μπλοκάρει άνετα ο Δασκαλάκης.

35': Ο Ριέρα σουτάρει με το αριστερό έξω από την περιοχή, πάνω από την εστία φεύγει η μπάλα.

34': Κατοχή της μπάλας: 40%-60%.

22': Ο διαιτητής δεν μετρά το τέρμα που πέτυχε ο Τοροσίδης, με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Σε θέση οφσάιντ υποδείχθηκε από τον β' βοηθό κ. Μπιτσίδη ο διεθνής μπακ στο ξεκίνημα της φάσης. Από το ριπλέι αποδείχθηκε πως πρόκειται για μία λανθασμένη απόφαση.

19': Άντε να παίξεις μπάλα... Δε σταματά η βροχή, με συνέπεια να επιβαρύνεται όλο και περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος.

10': Μετά από ωραία σέντρα του Φουστέρ από αριστερά, ο Ντουντού πιάνει την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

4': Πρώτο σουτ για τον Ολυμπιακό. Το κάνει ο Μιραλάς λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Δασκαλάκης μπλοκάρει εύκολα.

2': Πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, με την μπάλα να "κολλάει" σε αρκετά σημεία του. Την ίδια ώρα, η βροχή συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στο Παγκρήτιο!

1': Έναρξη του αγώνα



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χάντι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ

Στον πάγκο: Αθανασίου, Βερπακόφσκις, Μπέτο, Καρέλης, Βίσιο, Ορφανός, Χρυσοφάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Φετφατζίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Νέμεθ, Ρόμενταλ, Γκαλίτσιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο Στάδιο



16:17: Και τα παιχνίδια του καιρού συνεχίζονται! Ενώ η βροχόπτωση έδειχνε να κοπάζει, μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε νέα μπόρα (σχεδόν χαλάζι) και η διεξαγωγή του παιχνιδιού τίθεται εκ νέου σε μεγάλο κίνδυνο! Όλα θα κριθούν πλέον λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

15:54: Η βροχή συνεχίζεται μεν -αλλά με πολύ μικρότερη ένταση. Το αποτελεσματικό απoστραγγιστικό σύστημα του Παγκρητίου έχει βοηθήσει να υποχωρήσει το περισσότερο νερό από τον αγωνιστικό χώρο και με τα τωρινά δεδομένα -και εφόσον δεν υπάρξει νέα μπόρα- το παιχνίδι φαίνεται ότι θα διεξαχθεί κανονικά.

15:26: Συνεχίζεται η έντονη βροχόπτωση στο Ηράκλειο. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη κάνουν ότι μπορούν για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο διαιτητής λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα της σέντρας (17:15).

14:30: Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Εργοτέλης-Ολυμπιακός για τη Σούπερ Λίγκα. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις στο Ηράκλειο και ο αγωνιστικός χώρος του Παγκρητίου έχει επιβαρυνθεί πολύ. Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Ράλλης, στις 14:30 η κατάσταση του γηπέδου ήταν τέτοια που δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνα.

Ωστόσο επειδή τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται μία μικρή ύφεση στα έντονα καιρικά φαινόμενα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη σέντρα του αγώνα στις 17:15 ή και λίγο πριν για να πάρει την οριστική απόφαση ο διαιτητής του αγώνα κ. Γιάχος.

Μείνετε στο sport-fm.gr για την άμεση ενημέρωσή σας για το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x