Ελλάδα

Μέξας: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ηρακλή δεν μπήκαν όπως έπρεπε στο παιχνίδι με το Περιστέρι, απέδωσε την ήττα του «γηραιού» ο Κώστας Μέξας. Ο κόουτς των «κυανόλευκων», αναφέρθηκε επίσης στην κακή άμυνα και στην μέτρια επίθεση που έφεραν τον αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Δεν ήμασταν τόσο καλοί ώστε να αντιστρέψουμε την κατάσταση», είπε από την πλευρά του ο Φώτης Λαμπρόπουλος.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ηρακλή δεν μπήκαν όπως έπρεπε στο παιχνίδι με το Περιστέρι, απέδωσε την ήττα του «γηραιού» ο Κώστας Μέξας. Ο κόουτς των «κυανόλευκων», αναφέρθηκε επίσης στην κακή άμυνα και στην μέτρια επίθεση που έφεραν τον αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Εμείς ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα και προσπαθούσαμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Δυστυχώς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε. Το ξεκίνημά μας ήταν πολύ κακό και θεωρώ ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, εκεί κρίθηκε και ο νικητής του αγώνα», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα και δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν διαβάσαμε καλά το «πικ εν ρολ» του Περιστερίου και δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσο έπρεπε. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη δουλειά, εξάλλου έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην έδρα μας που πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε. Καλή συνέχεια στα Περιστέρι».

Στο ίδιο μήκος κύματος με του προπονητή του ήταν και οι δηλώσεις του σέντερ του Ηρακλή, Φώτη Λαμπρόπουλου: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Όλη την εβδομάδα κάναμε σκληρή προπόνηση. Το περιμέναμε ότι το Περιστέρι θα ήταν τόσο δυνατό, αλλά το κακό για μας ήταν ότι μπήκαμε άσχημα στο ξεκίνημα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Μειώσαμε κάποια στιγμή τη διαφορά αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί ώστε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x