Stoiximan Super League

Μπουτ-Αρης χθες. Σήμερα Σο(υ)λτάνι!

Το ντέρμπι των εκλογών έβγαλε Μπουτ-άρη… Στο Καυταντζόγλειο, όμως, έχουν το δικό τους μοντέλο… διοίκησης. Ο Αλγερινός καθοδήγησε σαν «σουλτάνος» και πάλι τον Ηρακλή, έκρινε (έστω και πηγαίνοντας για… σέντρα) το ντέρμπι με τον Άρη (1-0) και εκτόξευσε τον "Γηραιό" στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Το ντέρμπι των εκλογών έβγαλε Μπουτ-άρη…

Στο Καυταντζόγλειο, όμως, έχουν το δικό τους μοντέλο… διοίκησης.

Ο Αλγερινός καθοδήγησε σαν «σουλτάνος» και πάλι τον Ηρακλή, έκρινε (έστω και πηγαίνοντας για… σέντρα) το ντέρμπι με τον Άρη (1-0) και εκτόξευσε τον "Γηραιό" στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Πώς έπαιξαν

Με το γνώριμο (σε αμφότερους) 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους οι δύο τεχνικοί.

Κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή ήταν ο Ελευθερόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κανακούδης, Χοσέμι, Κατσαμπής και Κυριαζής. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γκαρσία-Ντάνι, στην τριάδα μπροστά τους οι Σολτάνι (αριστερά), Μάρα (κέντρο), Αραμπατζής (δεξιά) και προωθημένος ο Γιάκομπ.

Από την άλλη, την εστία του Άρη υπερασπίστηκε ο Σηφάκης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- ήταν οι Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης και Βανγκέλι. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Ναφτί-Πρίττας, μπροστά τους οι Κάλβο (αριστερά), Τόχα (κέντρο), Χαβίτο (δεξιά) και στην επίθεση ο Ρουίς.



«Κοιμήσου, αγγελούδι μου…»

Τους θεατές που ΔΕΝ γέμισαν ούτε το μισό Καυταντζόγλειο… δικαίωσαν στο πρώτο μέρος οι ομάδες. Κατά έναν περίεργο τρόπο, το -πλούσιο σε λάθη και ημιτελείς ενέργειες, αλλά φτωχό σε ρυθμό- παιχνίδι παρήγαγε φάσεις. Σε καμία περίπτωση τόσες, όμως (και τέτοιες) που να μη σε βάζει σε πειρασμό για «ζάπινγκ».

Αφού, λοιπόν, ο Ελευθερόπουλος απογειώθηκε στο μακρινό σουτ του Τόχα, ο Κατσαμπής ισοφάρισε έπειτα τις… αποκρούσεις. Γιατί αυτό έκανε -αντί να σκοράρει- όταν η μπάλα του στρώθηκε «στο πιάτο» μετά από λάθος του Μίσελ. Ανάλογα λάθη, δε, από τις άμυνες «γέννησαν» τρία καλά γυρίσματα στην περιοχή -τα οποία, όμως, σπατάλησαν εναλλάξ με «ξεψυχισμένα» σουτ, οι Σολτάνι, Κάλβο και Χαβίτο.

Μέσα να ‘ναι… κι όπως να ‘ναι!

Διακριτικοί παρουσιάστηκαν οι δύο αντίπαλοι και μετά την επιστροφή τους από την ανάπαυλα: Δεν θέλησαν επ’ ουδενί να διακόψουν τον ύπνο όσων είχαν αντέξει να τους παρακολουθούν. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Ηρακλής (ειδικά μετά την είσοδο του Σίσιτς) παρουσιάστηκε εμφανώς πιο φιλότιμος.

Παρόλο, λοιπόν, που θα μπορούσε να επιβραβευτεί γι’ αυτό από τις δύο… ορθόδοξες απόπειρες του Σολτάνι να σκοράρει (με κεφαλιά και απευθείας σουτ), τελικά επωφελήθηκε από ‘κείνη που πήγαινε «γι’ αλλού». Το γύρισμα του Αλγερινού (όπως ομολόγησε κι ο ίδιος έπειτα) έψαχνε τον Μάρα, τελικά βρήκε… δίχτυα και -ακόμα κι έτσι- έδωσε στον «Γηραιό» μια νίκη που (έστω και στα σημεία) του άξιζε.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσιαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι, Αραμπατζής (55' Σίσιτς), Σολτάνι (96' Κατσικάς), Μάρα (86' Ηλιάδης), Γιάκομπ

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαντής, Λίμα, Βέλλιος, Στσοτ

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τόχα, Ρουίς (72' Τσέζαρεκ), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας (82' Λίμα)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαρέρο, Νέτο, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x