Stoiximan Super League

Kούπερ: «Δικαιότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τη νίκη του Ηρακλή, ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντίνος τεχνικός, επεσήμανε ότι η ομάδα του άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας, αναφέρθηκε στην δυσκολία των «κιτρίνων» να πετύχουν γκολ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα βιώνει μια δύσκολη κατάσταση. Στη συνέχεια και αφού τόνισε ότι πλέον οι «κίτρινοι» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, σχολίασε και την άδεια που έδωσε στον Σέρχιο Κόκε.

Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τη νίκη του Ηρακλή, ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντίνος τεχνικός, επεσήμανε ότι η ομάδα του άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας, αναφέρθηκε στην δυσκολία των «κιτρίνων» να πετύχουν γκολ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα βιώνει μια δύσκολη κατάσταση.

Στη συνέχεια και αφού τόνισε ότι πλέον οι «κίτρινοι» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, σχολίασε και την άδεια που έδωσε στον Σέρχιο Κόκε.

«Με καμία πρόθεση να μειώσω τον αντίπαλο, οι δύο ομάδες θα έπρεπε να μοιραστούνε τους βαθμούς. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα αλλά επειδή δεν υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο, ο Ηρακλής κέρδισε. Αυτό που μας μένει, είναι να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε γρήγορα μπροστά».

Για την δυσκολία της ομάδας στο γκολ, ο Κούπερ σχολίασε: «Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδο, γιατί κάποιο ποδοσφαιριστές μου δεν είναι στην καλύτερη στιγμή και σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε στην αποφασιστικότητά μας μέσα στην περιοχή γιατί δυσκολευόμαστε να επιτύχουμε γκολ.

Θα πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και ότι και να πούμε για το ηθικό, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία νίκη που τον τελευταίο καιρό αρνείται να έρθει. Θα πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη γιατί έχουμε και τραυματισμούς»


Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα

«Καταρχάς όταν δουλεύω σε μία ομάδα, το κάνω για να έχει μια σταθερή απόδοση στην διάρκεια της χρονιάς. Αυτή την εποχή βιώνουμε μια άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να δουλέψουμε γι’ αυτό».

Ο Κούπερ σχολίασε και την άδεια που έδωσε στον Σέρχιο Κόκε

«Είχα μια προσωπική συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή γιατί είναι ένας από αυτούς που θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή του και ίσως η στιγμή ξεκούρασης να του δώσει την σπίθα που χρειάζεται. Θεώρησα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι για τρεις μέρες να λείψει από τις υποχρεώσεις μας»

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x