Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Τυχερό γκολ…»

Κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι το γκολ του Σολτάνι εμπεριείχε… αρκετή δόση τύχης δεν είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε, παρόλα αυτά, πως η επικράτηση της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Άρη (1-0) ήταν δίκαιη και έδωσε συγχαρητήρια γι’ αυτή στους παίκτες του.

Κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι το γκολ του Σολτάνι εμπεριείχε… αρκετή δόση τύχης δεν είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε, παρόλα αυτά, πως η επικράτηση της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Άρη (1-0) ήταν δίκαιη και έδωσε συγχαρητήρια γι’ αυτή στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, όχι τόσο για το ποιοτικό παιχνίδι, αλλά κυρίως για την διάθεση και το πάθος που έδειξαν», ανέφερε αρχικά ο Ουζουνίδης και εξήγησε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε πολύ στις μονομαχίες. Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίναμε προβλέψιμοι στο παιχνίδι μας. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο είχαμε καλύτερη διάταξη -με αποτέλεσμα να προβληματίσουμε τον αντίπαλο.

Μας βοήθησε πολύ η αλλαγή του Σίσιτς με τον Σολτάνι στα δεξιά και μπορέσαμε τελικά να πετύχουμε ένα τυχερό γκολ. Σε γενικές γραμμές, όμως, νικήσαμε δίκαια»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x