Stoiximan Super League

Δύο επιστροφές και μία απουσία στον «Γηραιό»

Πλάνα αγωνιστικής στρατηγικής δοκίμασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην σημερινή προπόνηση του «Γηραιού» ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος κανονικά ο Πέτρος Κανακούδης, όπως και ο Γιώργος Κατσικάς που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ελπίδων. Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Μίρνες Σίσιτς, λόγω στομαχικών διαταραχών, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Πλάνα αγωνιστικής στρατηγικής δοκίμασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην σημερινή προπόνηση του «Γηραιού» ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο πρόγραμμα πήρε μέρος κανονικά ο Πέτρος Κανακούδης, όπως και ο Γιώργος Κατσικάς που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ελπίδων.

Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Μίρνες Σίσιτς, λόγω στομαχικών διαταραχών, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Στην αυριανή προπόνηση (11.00) στην Μίκρα θα πάρει μέρος και ο Απόστολος Βέλλιος που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική νέων.

Το πρόγραμμα της αποστολής

Το πρόγραμμα πτήσεων της «κυανόλευκης» αποστολής προς και από την Αθήνα, διαμορφώνεται ως εξής: Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί με πτήση στις 18.30 της Παρασκευής 19/11 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προγραμματισμό άφιξης στο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας στις 19.20.

Όσον αφορά στην πτήση της επιστροφής, αυτή θα πετάξει στις 23.00 το Σάββατο 20/11 από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και αναμένεται να προσγειωθεί στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης στις 23.50.

Τα εισιτήρια για Νέα Σμύρνη

Την Δευτέρα 22/11 θα γνωρίζει η ΠΑΕ Ηρακλής αν θα παραλάβει εισιτήρια από την ΠΑΕ Πανιώνιος για την κάλυψη των αναγκών των «κυανόλευκων» οπαδών, ενόψει της αναμέτρησης της μεθεπόμενης αγωνιστικής (12ης) της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα διεξαχθεί, μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης την Κυριακή 28/11 στις 15.00.

Αυτό καθώς την Δευτέρα στις 11.00 στην έδρα του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη μέτρων τάξης της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x