Αγγλία

Σήκωσαν στα χέρια τον Ντρογκμπά! (pics/vid)

Πρωτόγνωρες στιγμές στο Στάμφορντ Μπριτζ! Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είπε «αντίο» για δεύτερη φορά στην Τσέλσι και όχι μόνο ο κόσμος τον αποθέωσε, αλλά οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια τους.

Είναι ωραίο το άτιμο το ποδόσφαιρο... Όχι μόνο για το θέαμα που προσφέρει, αλλά και για όλες αυτές τις μικρές στιγμές που συνθέτουν το παζλ. Σε ένα σαββατοκύριακο με πολλά... αντίο (Τσάβι, Κλοπ), σήμερα ήταν η σειρά του Ντιντιέ Ντρογκμπά να πει το δεύτερο «γεια σας» στην αγαπημένη του Τσέλσι.

Ο Ιβοριανός έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα των μπλε, αφού όπως δήλωσε θέλει να αγωνιστεί για ακόμα ένα χρόνο, κάπου που θα 'χε πολύ χρόνο συμμετοχής (διότι καλώς ή κακώς φέτος είχε πιο... συμβουλευτικό ρόλο στην Τσέλσι).

inner

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον ξεκίνησε βασικό, λοιπόν, απέναντι στη Σάντερλαντ. Αλλά με... συγκεκριμένο στόχο. Να τον κάνει αλλαγή (περίπου στο 30') και να γνωρίσει μοναδικές στιγμές. Όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν κατά πάνω του -όταν ήταν να αποχωρήσει- και τον σήκωσαν στα χέρια τους!

inner

inner

Μια στιγμή μοναδική για έναν απ' τους θρύλους των Λονδρέζων που αποχαιρέτησε το Στάμφορντ Μπριτζ για δεύτερη φορά (ελπίζοντας πως σε ένα χρόνο θα επιστρέψει από άλλο πόστο).

inner

inner

Φυσικά ο κόσμος αποθέωνε τον Ντρογκμπά, χαρίζοντάς του standing ovation, ενώ εκείνος έβγαινε σιγά-σιγά προς τα έξω χαιρετώντας το πλήθος!



Η αγκαλιά ενός μεγάλου, με έναν άλλο μεγάλο (Μουρίνιο)

inner

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x