Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Είστε σίγουροι ότι δεν θα παίξει ο Μπεργκ;»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μπεργκ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα άφησε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ ανέφερε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα μπει στις προπονήσεις ο Εσιέν.

Δεν απέκλεισε τη συμμετοχή του Μάρκους Μπεργκ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα οι «πράσινοι», ενώ τόνισε πως ο Εσιέν θα μπεις στις προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Nova:
Πετύχατε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Ξάνθη αλλά η διακοπή σας… τρέναρε λόγω και της απουσίας των διεθνών . Σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα ;
«Καλά είμαστε. Στην διακοπή δουλέψαμε αρκετά και δώσαμε βάση σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που θέλαμε. Το καλό είναι ότι τα παιδιά που μείνανε πίσω δουλέψαμε καλά ενώ δώσαμε και ένα φιλικό με την Καλλιθέα. Το καλό είναι ότι όλοι οι διεθνείς γυρίσανε καλά εκτός από τον Μάρκους, ο οποίος τελικά δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Οπότε νομίζω ότι όλα είναι καλά».

Σας προβληματίζει ότι ο Μπέργκ δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα;
«Είστε σίγουροι ότι δεν θα αγωνιστεί; Περιμένετε μέχρι την Δευτέρα και θα το συζητήσουμε μετά».

Για το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί η άμυνα αλλά και για την παρουσία πολλών στόπερ:
«Μ’ αρέσει που βρίσκουμε κάθε φορά κάτι θετικό αλλά και κάτι αρνητικό. Είναι δικό μου πρόβλημα. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά είναι υγιείς και έχουμε πει ότι θα παίζουν οι καλύτεροι αλλά και αυτοί που έχουν την καλύτερη χημεία μεταξύ τους και θα βοηθούν καλύτερα την ομάδα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν αρκετά αλλά δεν γίνεται να παίζουν και οι 25. Θα παίζουν οι 11 που έχουν την καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Για το αν χωρούν και οι τρεις στόπερ(Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Σάντσεθ):
«Θα δούμε…»

Για το ματς της Δευτέρας:
«Κατ’ αρχήν, όπως έχουμε πει, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι μία ομάδα επικίνδυνη η οποία παίζει πολύ καλά στην κόντρα. Τα τελευταία δύο χρόνια ο κ.Πετράκης έχει βάλει την σφραγίδα του , έχει σταθεροποιηθεί στη Super League αλλά και παράλληλα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι επικίνδυνο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά αν έχουμε εμείς την τακτική πειθαρχία θα έχουμε τον πρώτο λόγο…»

Για τον Βέμερ και τον Εσιέν:
«Ο Βέμερ θα είναι έτοιμος από την Δευτέρα για να μπει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα .Από την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα είναι στην διάθεση της ομάδας. Ο Εσιέν μπαίνει σιγά –σιγά στην ομάδα. Από αυτή την εβδομάδα δουλεύει με τον Γιούσεφ Φος και τα πάει πάρα πολύ καλά και ανταποκρίνεται. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπει κανονικά με την ομάδα για να προπονηθεί. Το καλό είναι ότι με επιμονή και υπομονή όλα τα προβλήματα σιγά σιγά λύνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x