Stoiximan Super League

Στην αναμονή για Πέλκα και Μαλεζά στον ΠΑΟΚ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μαλεζά περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Αποχώρησε απ’ την προπόνηση της Δευτέρας ο Πέλκας με ενοχλήσεις στο ισχίο. Ευχάριστα για Λέοβατς.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ηρακλή και από την Τρίτη θα ρίξουν το βάρος στο ματς στην έδρα της Καραμπάγκ για το Europa League.

Οι βασικοί στο παιχνίδι κόντρα στον «Γηραιό» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν κανονικά, ρίχνοντας το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τακτική.

Από εκεί και πέρα, ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο Στέλιος Μαλεζάς, που υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημική. Για τον αμυντικό του «δικέφαλου του Βορρά» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αφού η κατάστασή του δείχνει καλύτερη απ’ την αρχική εκτίμηση. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Δημήτρης Πέλκας, που αποχώρησε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης με ενοχλήσεις στο ισχίο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Όσον αφορά τον Μαρίν Λέοβατς αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες σε φουλ ρυθμούς, καθώς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x