Αγγλία

Ο... αγνώριστος Στάριτζ

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους φίλους των «κόκκινων», είναι το πολύ κακό ξεκίνημα του Ντάνιελ Στάριτζ.

Η Λίβερπουλ δεν σκόραρε χθες το βράδυ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ιδιαίτερα κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Είναι φανερό, ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ευχαριστημένος από την πλευρά του, με το αποτέλεσμα, μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φάνηκε να θέλει να ρισκάρει, μένοντας στην άμυνα για όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ είδε για άλλο ένα παιχνίδι τον Ντάνιελ Στάριτζ να κινείτε σε... ρηχά νερά αφού δεν κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 27χρονος φορ των «κόκκινων», μοιάζει αγνώριστος, αφού σε 6 συμμετοχές δεν έχει βρει δίχτυα, προβληματίζοντας έντονα τον Γερμανό τεχνικό.

Και για να γίνουμε πιο σαφής, στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε, πριν την θέση του πάρει ο Άνταμ Λαλάνα, ο Άγγλος διεθνής είχε μόλις μια επαφή με την μπάλα εντός περιοχής, καμία τελική και κανένα σουτ προς την εστία του Νταβίντ Ντε Χέα.

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x