Champions League

«Υποκλίθηκε» ΟΛΗ η Λιόν στον Μπουφόν

Το εγκώμιο του Τζανλουίτζι Μπουφόν «έπλεξε» σύσσωμη η Λιόν, τονίζοντας πως η εμφάνιση του ήταν κολοσσιαία και αναγνωρίζοντας έτσι το μεγαλείο του.

Μπορεί ο Τζανλουίτζι Μπουφόν να έχει πατήσει πλέον τα 38, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις, χαρίζοντας στην ομάδα του βαθμούς, κάτι που απέδειξε στο χθεσινό ματς της Γιουβέντους απέναντι στη Λιόν.

Ο Ιταλός τερματοφύλακες απέκρουσε το πέναλτι του Αλεξάντρ Λακαζέτ στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα ήταν πάντα εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του, τις στιγμές που δεχόταν ασφυκτική πίεση από τους Γάλλους.

Ενδεικτικές της εμφάνισης του Τζίτζι, ήταν οι δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι των «gones», μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Ζαν-Μισελ Ολάς (πρόεδρος Λιόν): «Παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Μπουφόν έκανε ένα κολοσσιαίο παιχνίδι σήμερα».

Μπρούνο Τζενέσιο (προπονητής Λιόν): «Αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί και σήμερα δεν τα καταφέραμε. Πέσαμε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Δεν ήταν μόνο το πέναλτι. Έκανε 3-4 σωτήριες επεμβάσεις. Αυτός ήταν υπεύθυνος για την έκβαση του αποτελέσματος».

Μαξίμ Γκοναλόν: «Δώσαμε τα πάντα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Μπουφόν ήταν εκπληκτικός σήμερα. Αντιμετωπίσαμε έναν φανταστικό τερματοφύλακα».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x