Stoiximan Super League

Εκδικάστηκε η έφεση για Πατίτο, ελπίζει η ΑΕΚ

Εκδικάστηκε η έφεση του Πατίτο για την μπουνιά στον Φιγκέιρας στο ματς με τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να ελπίζει σε μείωση της ποινής σε μία αγωνιστική. Δείτε τι επικαλέστηκε ο νομικός της Ένωσης.

Ο Πατίτο Ροντρίγκες είχε χτυπήσει τον Ντιόγκο Φιγκέιρας με μπουνιά στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών. Ωστόσο, η ΑΕΚ είχε ασκήσει έφεση, η οποία εκδικάστηκε σήμερα.

Το παρών στην εκδίκαση έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσης, Πέτρος Καϊμακάμης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η φάση δεν έχει διαφύγει της προσοχής του βοηθού αλλά δεν αξιολογήθηκε. Υποστήριξε δε πως η κίνηση του Αργεντινού εξτρέμ δεν αποτελεί βάναυση συμπεριφορά αφού δεν υπήρξε τραυματισμός αλλά ανάρμοστη συμπεριφορά, το οποίο τιμωρείται από τον ΚΑΠ με μία αγωνιστική.

Μάλιστα, ο Καϊμακάμης επικαλέστηκε κανονισμό της ΕΟΚ (του μπάσκετ), αφού στον ΚΑΠ δεν διευκρινίζεται τι είναι και τι δεν είναι βάναυση συμπεριφορά. Η απόφαση αναμένεται την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ελπίζουν σε μείωση της ποινής του Πατίτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x