Euro 2024

Έτσι θα παίξει η Εθνική με Βοσνία

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική σύνθεση της Εθνικής μας απέναντι στη Βοσνία. Δείτε ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού στο 4-2-3-1 του Γερμανού.

Τον πιο σπουδαίο αγώνα -μέχρι τον επόμενο- δίνει το βράδυ της Κυριακής η Εθνική, υποδεχόμενη στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν βασικοί, με στόχο το τρίποντο που θα διατηρήσει την γαλανόλευκη στην κορυφή του ομίλου.

Ο Γερμανός θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε διάταξη 4-2-3-1 και, όπως όλα δείχνουν, έχουν «κλειδώσει» οι παίκτες που θα το αποτελούν.

Λογικά, λοιπόν, κάτω από την εστία θα είναι ο Καρνέζης, με τον Τοροσίδη σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Τζαβέλλα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο-Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μανιάτης και ο Σάμαρης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Μάνταλο στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, τον Σταφυλίδη στο αριστερό και τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή.

Ο Σκίμπε είχε ουσιαστικά ένα δίλημμα: Σκεφτόταν να βάλει μπακ τον Σταφυλίδη, να αφήσει έξω τον Τζαβέλλα και να «χωρέσει» στην τριάδα της επίθεσης (πίσω από τον Μητρογκόλ) τον Γιαννιώτα. Κάτι που μάλιστα δοκίμασε και στην προπόνηση της Παρασκευής… Ωστόσο, τελικώς, προτίμησε να έχει στην ενδεκάδα και τον Τζαβέλλα (σε θέση αριστερού μπακ) και τον Σταφυλίδη μπροστά του, προκειμένου να έχει καλύτερη ισορροπία όλη η πλευρά (αμφότεροι είναι αριστεροπόδαροι). Άλλωστε, θεωρείται πιο «ασφαλής» επιλογή να τοποθετηθεί ο άσος του ΠΑΟΚ σε ρόλο μπακ, δεδομένου πως ο παίκτης της Άουγκσμπουργκ έχει περισσότερες επιθετικές αρετές και ως χαφ θα έχει την ευκαιρία να τις ξεδιπλώσει ακόμα καλύτερα.

Όσον αφορά τον Μπακασέτα, έκανε και το Σάββατο ατομικό και μόνο ως αλλαγή υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε απέναντι στους Βόσνιους, όπου η Εθνική μας αναμένεται να έχει περισσότερους από 20.000 φίλους της στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Οι διεθνείς, το τεχνικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής δείπνησαν εκτός ξενοδοχείου, παρουσία του προέδρου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσου.

Στο μεταξύ, ο Σταμάτης Αντωνίου, συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε, θα παρακολουθήσει την Κυριακή, τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής ομάδας, το Βέλγιο κόντρα στην Εσθονία στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x