Αγγλία

Ισχυρό πλήγμα με Κουτίνιο στη Λίβερπουλ

Απέφυγε τα χειρότερα, αλλά όπως και να 'χει, η Λίβερπουλ χάνει έναν από τους κορυφαίους παίκτες της. Ο Φιλίπε Κουτίνιο θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα. Δείτε ποια ματς χάνει.

Εκτός δράσης για πέντε με έξι εβδομάδες θα μείνει ο Φιλίπε Κουτίνιο. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε στον αστράγαλο, ο Βραζιλιάνος γλίτωσε τα χειρότερα, αφού υπήρχαν φόβοι για ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Όπως και να 'χει, όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λατινοαμερικάνου «αρτίστα» για σημαντικό χρονικό διάστημα με την επάνοδό του να υπολογίζεται στα μέσα Ιανουαρίου και το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15/1) στο «Ολντ Τράφορντ».

Μέχρι τότε, βέβαια, ο 24χρονος άσος θα χάσει αρκετά και σημαντικά ματς. Κατά σειρά δεν θα αγωνιστεί με Λιντς για το Λιγκ Καπ (29/11), ενώ για την Πρέμιερ Λιγκ θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μπόρνμουθ (εκτός, 4/12), Γουέστ Χαμ (εντός, 11/12), Μίντλεσμπρο (εκτός 14/12), Έβερτον (εκτός, 19/12), Στόουκ (εντός, 27/12), Μάντσεστερ Σίτι (εντός, 31/12), Σάντερλαντ (εκτός, 2/1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x