Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Με τρεις αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα παρατάσσει τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς εναντίον του Ατρόμητου. Εκπλήξεις και από τον Γιώργο Κορακάκη.

Με τον Γλύκο να επανέρχεται στην εστία αντί του Μπρκιτς, τον Τζαβέλλα να είναι υγιής και να παίρνει θέση δίπλα από τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας και τον Πέλκα να είναι βασικός ως 10άρι θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το ματς στη Φλωρεντία, ενώ αλλάζει και το σχηματισμό προτιμώντας το 4-2-3-1, αφήνοντας το 4-3-3.

Από την άλλη μεριά, εκπλήξεις επεφύλαξε από πλευράς Ατρόμητου ο Γιώργος Κορακάκης, καθώς εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Πολ Κεϊτά, που δεν ήταν καλός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ και στη θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος – Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Κάνιας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Πέλκας, Κάμπος – Κουλούρης

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Ζησόπουλοος – Ούμπιντες, Τόνσο, Λημνιός – Λε Ταλέκ




inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x