Stoiximan Super League

Η ηρεμία του Ολυμπιακού περνάει από τον Μπέντο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την εύκολη υπόθεση της επιστροφής της ηρεμίας στον Ολυμπιακό, αρκεί να το θελήσει ο Πάουλο Μπέντο...

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, έχοντας, μάλιστα, μια σημαντική διαφορά (επτά βαθμών) από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και θα παίξουν την πρωτιά του ομίλου στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό, όμως, που δεν θα περίμενε κάποιος (λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που προαναφέραμε) είναι το κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα στο μεγάλο λιμάνι, λόγω ορισμένων αποφάσεων του Πάουλο Μπέντο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ήταν επιλογές που διατάραξαν τις σχέσεις του Πορτογάλου προπονητή με αρκετούς παίκτες της ομάδας του λιμανιού και το ζητούμενο για τους πρωταθλητές είναι να επανέλθει η ηρεμία στου Ρέντη. Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει πρώτα από όλα να αναγνωρίσει ο Μπέντο ότι έχει την ευθύνη για την αναταραχή που προκλήθηκε στην ομάδα του. Μια αναταραχή που ουδείς μπορούσε να προβλέψει γιατί ήταν (σχεδόν) αδύνατο να προβλέψει μια σειρά κινήσεων από πλευράς του Πορτογάλου προπονητή.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η επιστροφή της ηρεμίας στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ εύκολη υπόθεση και «περνάει» από τα χέρια του Πάουλο Μπέντο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει τη διαφορά με δυο-τρεις απλές αποφάσεις, οι οποίες θα δείχνουν πως δεν υπάρχει χώρος για εγωιστικές αποφάσεις. Το ερώτημα, όμως, είναι αν υπάρχει αυτή η πρόθεση από τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού. Απάντηση (τούτη την ώρα) δεν μπορεί να δώσει κανείς άλλος παρά μόνο ο ίδιος ο Μπέντο. Πολλά θα φανούν, μάλιστα, από την αποστολή που θα ανακοινώσει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά και ακόμα περισσότερα για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Όλα είναι στο χέρι του προπονητή του Ολυμπιακού και οι αποφάσεις του αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι πολύ εύκολο για την ομάδα του Πειραιά να ξεπεράσει την γκρίνια, αρκεί να το θελήσει ο Μπέντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x