Europa League

«Επίθεση» Αζέρων στον Σόουζα λόγω ΠΑΟΚ και χαμός στη συνέντευξη Τύπου

Πρωτοφανή επίθεση έκαναν Αζέροι δημοσιογράφοι στον Πάουλο Σόουζα ζητώντας… εξηγήσεις για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα.

Άκρως εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Φιορεντίνα για την αναμέτρηση με την Καραμπάγκ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Αζέροι δημοσιογράφοι ζήτησαν… τα ρέστα για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί των «βιόλα» μέσα στην Ιταλία που μείωσε τις πιθανότητες της Καραμπάγκ για πρόκριση και ο Πάουλο Σόουζα, όπως και ο Ταταρουσάνου παρακολουθούσαν σχεδόν άφωνοι τα όσα ανέφεραν οι ρεπόρτερ των γηπεδούχων.

«Σκεφτήκατε τις επιπτώσεις που θα είχε στην Καραμπάγκ η ήττα σας από τον ΠΑΟΚ;», ερωτήθηκε αρχικά ο Πορτογάλος και απάντησε έκπληκτος «όχι». «Γιατί η Φιορεντίνα ήθελε να χάσει;», ανέφεραν επίσης, αλλά και: «Γιατί θέλατε να ξεγράψετε την Καραμπάγκ;»Ο τεχνικός των Ιταλών πρόσθεσε: «Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Τα δώσαμε όλα και προφανώς απογοητευτήκαμε πολύ από την ήττα».

Στη συνέχεια υπήρξε ανάλογη στάση και στον πορτιέρο της Φιορεντίνα, Τσιπριάν Ταταρουσάνου, ο οποίος ερωτήθηκε: «Ακόμα και κόντρα στον ΠΑΟΚ παίξατε για τη νίκη;» ρώτησαν.

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας απάντησε: «Φυσικά! Δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν πραγματικά πολύ δυνατός και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός ότι δεν έκανε πολλές φάσεις». Παράλληλα, του είπαν με αυστηρό ύφος: «Η Καραμπάγκ κέρδισε δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Εσείς φοβάστε την Καραμπάγκ και ηττηθήκατε στην έδρα σας από την ελληνική ομάδα;». Ωστόσο, ο Ταταρουσάνου έδωσε πληρωμένη απάντηση, ρίχνοντας, παράλληλα, λάδι στη... φωτιά, καθώς υπενθύμισε ότι η ομάδα του νίκησε την Καραμπάγκ με 5-1 στο πρώτο ματς.

Επιπλέον, οι Αζέροι δημοσιογράφοι θέλησαν να... τεστάρουν τους Σόουζα και Ταταρουσάνου σχετικά με την ιστορία της Καραμπάγκ και η σχετική απάντηση ήταν: «δεν γνωρίζουμε πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x