Ρίβερς: «Γιάννης και Λεμπρόν είναι… τέρατα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο, που πλέον μπαίνει στην ίδια συζήτηση με τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς. Ο προπονητής των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, μίλησε για τις ομοιότητες και διαφορές των δύο άσων.

«Πιστεύω πως οι δύο παίκτες είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο Λεμπρόν είναι ήδη σπουδαίος και ο Γιάννης βρίσκεται στην πορεία για να γίνει σπουδαίος. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να συγκρίνουμε τους παίκτες. Ο Γιάννης είναι πολύ μακρύς και ο Λεμπρόν είναι ιδιαίτερα σωματώδης. Είναι διαφορετικοί. Ο Λεμπρόν είναι περισσότερο πόιντ γκαρντ ή όπως θέλετε να το πείτε. Δεν μπόρεσα ποτέ να περιγράψω ακριβώς τη θέση που παίζει. Είναι περισσότερο πόιντ γκαρντ, ενώ ο Γιάννης είναι περισσότερο επιθετικός παίκτης, επομένως είναι διαφορετικοί. Πάντως είναι και οι δύο… τέρατα. Πιστεύω πως αυτό είναι το κοινό τους σημείο. Το σώμα τους δεν το βρίσκεις σε άνθρωπο συχνά. Στον πλανήτη Γη τουλάχιστον, είναι ευλογία», τόνισε ο Ρίβερς.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ