Ευγενία Κουντούρη

Υπάρχει χρόνος

Μπορεί η οψιόν που έχει μπει στον δανεισμό του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό να είναι ήδη καθορισμένη στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν με τους Γάλλους για μία καλύτερη τιμή.

Μπορεί η οψιόν που έχει μπει στον δανεισμό του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό να είναι ήδη καθορισμένη στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν με τους Γάλλους για μία καλύτερη τιμή. Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, όταν και λήγει η προθεσμία οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να «παζαρέψουν» με την γαλλική ομάδα με σκοπό να μειώσουν το ποσό. Κακά τα ψέματα, οι Γάλλοι εμφανίζονται αυτή τη στιγμή αδιάλλακτοι γιατί ο Βέλγος επιθετικός έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει. Εάν οι διαπραγματεύσεις με τους Γάλλους είχαν γίνει πριν ο Μιραλάς κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα, τότε είναι πολύ πιθανό πως η στάση των ανθρώπων της Σεντ Ετιέν θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Όταν μπαίνει μία οψιόν σε έναν δανεισμό, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει λακνένα περιθώριο διαπραγμάτευσης. Η οψιόν μπαίνει ώστε η ομάδα που δανείζεται τον ποδοσφαιριστή να ξέρει εκ των προτέρων πως μπορεί μ ε ένα συγκεκριμένο ποσό να τον αγοράσει, αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές το ποσό που τελικά δίνεται είναι μικρότερο από αυτό που υπάρχει στην συμφωνία του δανεισμού. Ετσι λειτουργεί η ποδοσφαιρική αγορά και ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου. Διαπραγματεύεται για να πετύχει μια καλύτερη τιμή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τα καταφέρει τελικά, εάν βρει σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη. Εάν ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να μείνει και πιέσει την πρώην ομάδα του να τον παραχωρήσει, τότε είναι πολύ πιθανό η Σεντ Ετιέν να ρίξει τις απαιτήσεις της. Εάν τελικά δεν τα καταφέρουν, τότε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x