Stoiximan Super League

Σχάαρς: «Ωραία περιπέτεια ο Παναθηναϊκός»!

Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Στάιν Σχάαρς! Ο 26χρονος Ολλανδός, μιλώντας στη ''De Telegraaf'', μετά το τέλος του αγώνα της Άλκμααρ με τη Ντε Χάαγκ, αφενός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του και αφετέρου, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μία ωραία περιπέτεια, χωρίς να αποκαλύψει, πάντως, κάτι περισσότερο.

Θετικός (το λιγότερο…) στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Στάιν Σχάαρς!

Ο 26χρονος Ολλανδός, μιλώντας στη ''De Telegraaf'', μετά το τέλος του αγώνα της Άλκμααρ με τη Ντε Χάαγκ, αφενός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του και αφετέρου, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μία ωραία περιπέτεια, χωρίς να αποκαλύψει, πάντως, κάτι περισσότερο

«Θα είναι μία ωραία περιπέτεια, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα απλό ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει. Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Όταν οι συζητήσεις μπουν στο τελικό στάδιο, τότε θα το μελετήσω πιο αναλυτικά. Για την ώρα ασχολούμαι με την Άλκμααρ» είπε ο Σχάαρς.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση για το ίδιο θέμα, ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Έρνεστ Στιούαρτ, τόνισε ότι όλοι έχουν την τιμή τους: «Κάθε παίκτης έχει τη τιμή του. Ωστόσο, δεν είναι τόσο το οικονομικό θέμα. Όταν έρχεται μία ομάδα και ζητάει έναν παίκτη σου, ακόμη και αν σε ικανοποιεί, πρέπει να το σκεφτείς».

Ο Σχάαρς αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και του αρέσει (και συνηθίζει να) «κλείνει» προς τ' αριστερά, χωρίς, ωστόσο, να είναι αριστερό χαφ-εξτρέμ.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x