Αγγλία

Ετοιμάζει πρόταση για Μάρκες η Γουίγκαν

Πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, είναι έτοιμη να καταθέσει η Γουίγκαν για την απόκτηση του Χάβι Μάρκες της Εσπανιόλ. Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει ότι ο 24χρονος μέσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της αγγλικής ομάδας-αναφέροντας παράλληλα και το ενδιαφέρον των Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι, Μπλάκμπερν και Τότεναμ- η οποία θα τον προσεγγίσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, είναι έτοιμη να καταθέσει η Γουίγκαν για την απόκτηση του Χάβι Μάρκες της Εσπανιόλ.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει ότι ο 24χρονος μέσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της αγγλικής ομάδας-αναφέροντας παράλληλα και το ενδιαφέρον των Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι, Μπλάκμπερν και Τότεναμ- η οποία θα τον προσεγγίσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων, αφού θεωρεί την Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα μαζί με το ισπανικό, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Εσπανιόλ.

«Είμαι ευτυχισμένος στην Εσπανιόλ, αλλά και ενθουσιασμένος από το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων, αφού το πρωτάθλημα είναι κορυφαίο στον κόσμο μαζί με την Primera Division. Επιμένω όμως ότι βασικό μου μέλημα είναι να παραμείνω στην ομάδα».

Η Εσπανιόλ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά, αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και φέρεται να επιθυμεί την πώληση ενός τουλάχιστον ποδοσφαιριστή της και ενδεχόμενη πρόταση για τον Μάρκες ενδέχεται να αποτελέσει «ανάσα» στα ταμεία της.

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x