Stoiximan Super League

He’s back!!!

Πάνω που είχαν αρχίσει να ανησυχούν στον Πειραιά, ο Μιραλάς τους καθησύχασε. Μετά από δύο αγωνιστικές «αφλογιστίας» ο Βέλγος με ένα κερδισμένο πέναλτι, ένα γκολ και ένα δοκάρι, οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου, η οποία σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, τον έφερε μόνο στην κορυφή. .

Πάνω που είχαν αρχίσει να ανησυχούν στον Πειραιά, ο Μιραλάς τους καθησύχασε. Μετά από δύο αγωνιστικές «αφλογιστίας», ο Βέλγος οδήγησε τον Ολυμπιακό σε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά με 2-1 επί του Ατρομήτου, σκορ που διαμορφώθηκε μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ένα κερδισμένο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φουστέρ, ένα γκολ και ένα δοκάρι από τον Μιραλάς, ο οποίος διατήρησε τους Πειραιώτες στην πρώτη θέση.

Δεν εντυπωσίασαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι «κλείστηκαν» στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή του Ντουντού με κόκκινη κάρτα. Το γκολ του Ατρομήτου ο Φαβάλι.





Όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, ο Ολυμπιακός «μπήκε» στο παιχνίδι με διάθεση να δείξει «ποιος είναι το αφεντικό». Οι περισσότερες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από την αριστερή πλευρά με τον Ζαϊρί, καμία όμως δεν προκάλεσε πρόβλημα στην άμυνα του Ατρομήτου.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο τραυματισμός του Ρόμενταλ υποχρεώνει τον Βαλβέρδε να ρίξει στον αγώνα τον Πάντελιτς. Ο Φουστέρ μετατοπίζεται στο δεξί άκρο και ο Μιραλάς λίγο πιο πίσω από τον Σέρβο επιθετικό.

Οι αλλαγές αυτές βελτίωσαν την εικόνα του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτανε με μεγαλύτερη ευκολία στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Μιραλάς «ξύπνησε»
Στο 34ο λεπτό ο Μιραλάς θα βρεθεί σε πολύ καλή θέση στη μεγάλη περιοχή του Μιχαηλίδη και μετά από μαρκάρισμα θα κερδίσει το πέναλτι. Ο Φουστέρ θα το εκτελέσει και θα ανοίξει το σκορ.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι ερυθρόλευκοι θα δημιουργήσουν άλλη μία καλή ευκαιρία. Ο Ζαϊρί θα βγάλει πολύ ωραία την μπάλα στον Μιραλάς, ο οποίος από πλάγια θα πλασάρει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου και θα κάνει το 2-0.

Το ξέσπασμα του Βέλγου θα συνεχιστεί. Σε παρόμοια φάση με την προηγούμενη, ο Μιραλάς θα βρεθεί πάλι σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του θα σταματήσει στο δοκάρι.

Η αποβολή του Ντουντού
Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου περνούν με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μην δημιουργεί φάσεις. Στο 68ο λεπτό ο Ντουντού θα δεχθεί την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, μετά από διεκδίκηση στον αέρα. Η αυστηρή απόφαση του διαιτητή θα αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Ο Βαλβέρδε περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Μοϊσές και βγάζει εκτός τον Ζαϊρί. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα και επικεντρώνονται στο «πώς» θα απωθήσουν τους παίκτες του Γιώργου Δώνη από τη μεγάλη περιοχή του Πάρντο.

Οι Περιστεριώτες θα έχουν δύο καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Πάρντο. Ειδικά η μία με τον Καμαρά αρκετά καλή, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποιεί όλα τα επιθετικά του «όπλα» που είχε στη διάθεσή του. Και πάλι όμως ο Ατρόμητος δεν θα μπορέσει να απειλήσει τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό θα συμβεί μόνο μία φορά, στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Φαβάλι, ο οποίος θα διαμορφώσει το τελικό 2-1.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί (72’ Ουρτάδο), Μιραλάς (61’ Νέμεθ), Φουστέρ, Χολέμπας, Ρόμενταλ (15’ λ.τ. Πάντελιτς), Τοροσίδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος (75’ Περόνε), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι, Βινιάλ, Σαγκανόφσκι (57’ Αναστασάκος), Καραγκούνης (71’ Σαρμιέντο), Τάτος, Ολιβέιρα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x