Stoiximan Super League

Επιμονή και υπομονή για Μολέντο

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και μάλιστα σε νευραλγική θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και μάλιστα σε νευραλγική θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού. Πρώτος στόχος για την ομάδα του Πειραιά είναι ο Μολέντο. Ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζουν καλά οι ερυθρόλευκοι από την “θητεία” του στον Παναθηναϊκό και ο οποίος ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το σίγουρο πάντως είναι πως η υπόθεση Μολέντο χρειάζεται επιμονή αλλά και υπομονή. Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι απαραίτητα και ο Ολυμπιακός τα έχει σε μεγάλο βαθμό, στην προσπάθεια του να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη μεταγραφή. Κι επειδή τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ από βραζιλιάνικες ιστοσελίδας, που αναφέρουν ότι η Ιντερνασιονάλ δεν παραχωρεί τον παίκτη, ένα είναι σίγουρο.

Τα πάντα είναι ανοιχτά στην υπόθεση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στην υπόθεση του λατινοαμερικάνου στόπερ. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι μια εύκολη υπόθεση. Κάθε άλλο μάλιστα και γι' αυτό τον λόγο οι πειραιώτες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Και είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός επιμένει γιατί πολύ απλά έχει διακρίνει ότι υπάρχει έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας. Και μια λεπτομέρεια που είναι πολύ σημαντική. Ρωτούν πολλοί αν ο Μολέντο είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα; Μα είναι ποτέ δυνατόν να ασχολούνταν τόσο ζεστά ο Ολυμπιακός με τον συγκεκριμένο παίκτη, αν είχε καταλάβει ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει την διάθεση να ξαναπαίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα; Όχι βέβαια.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως ο Μολέντο είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα μας. Η ρήτρα που υπάρχει (για τα δύο εκατ. ευρώ) είναι υπόθεση της Ιντερνασιονάλ και του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να έχει καμιά ανάμιξη αν συμφωνήσει με την βραζιλιάνικη ομάδα για την απόκτηση του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να διαπραγματευτούν με τον Παναθηναϊκό αλλά με την Ιντερνασιονάλ. Γι' αυτό τον λόγο αναφέραμε και στον πρόλογο, πως η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση θέλει και επιμονή αλλά και υπομονή από τους πειραιώτες. Αυτή την στιγμή μάλιστα οι πειραιώτες είναι σε θέση να κάνουν υπομονή. Έχουν τα χρονικά περιθώρια καθώς δεν έχει μπει ακόμα ο Ιούνιος. Θυμίζουμε πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά στις 15 Ιουνίου, οπότε υπάρχει χρόνος για τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x